Adobe Scan: Slikajte BILO ŠTA, i pretvorite u PDF dokument sa kojim možete da radite SVE! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Adobe Document Cloud

nova aplikacija

Adobe Scan: Slikajte BILO ŠTA, i pretvorite u PDF dokument sa kojim možete da radite SVE! (VIDEO)

Nećete verovati kako je lako pretvoriti svaki tekst sa bilo koje površine u čist PDF dokument

Objavljeno:

Danas je lansiran Adobe Scan, nova besplatna mobilna aplikacija koja pretvara vaš telefon u skener – omogućavajući vam da napravite digitalne dokumente u svakom trenutku.

Koristeći Adobe-ove napredne tehnike za procesuiranje slike, koje napaja Adobe Sensei, Adobe Scan za čas pravi slike, i pretvara ih u briljantno čiste Adobe PDF fajlove koje možete iznova koristiti.

Optičko Prepoznavanje Karaktera (OCR) u aplikaciji za skeniranje nije ništa novo, ali druge aplikaje tipično traže pretplatu ili paćeni apgrejd za tu tehnologiju.

ASUS otkrio najtanji konvertabilni laptop NA SVETU! (FOTO) (VIDEO)

OCR u Adobe Scan-u je potpuno besplatna, konvertujući digitalni tekst iz štampanog u sekundi. Takođe možete bez ikakvih kompromisa u kavalitetu ili bilo kako, za razliku od drugih aplikacija, konvertovati višestrane dokumente veoma brzo.

Skenovi se skladište u Adobe Document Cloud-u tako da su uvek dostupni na svim uređajima.

Skenirajte bilo šta.

Držite uređaj iznad teksta — formulara, slike, računa, kartice, čak i teksta sa bele table napisanog markerom. Adobe Scan automatski nalazi ivice vašeg dokumenta, a onda hvata i čisti sliku. Ali ovo je samo početak...

Napravite tekst sa kojim možete da radite.

Nakon što ste ga napravili, sačuvajte sken kao Adobe PDF u Adobe Document Cloud-u kako biste uvek mogli da radite sa njim. Sken je konvertovan automatski.

Sada ste u PDF formatu, i sve vam je dostupno.

Ukucajte ključne reči, i pozovite dokument, gde god da ste, radite na njemu, delite ga sa drugima, i radite šta god želite sa njim, šta god on bio, i uživajte.

(Espreso.co.rs / Blogs.Adobe)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.