ITKONEKT2017: Najveći broj IT kompanija i IT stručnjaka na jednom mestu!
Foto: PR

Uskoro počinje konferencija

ITKONEKT2017: Najveći broj IT kompanija i IT stručnjaka na jednom mestu!

Preko 30 IT kompanija će se predstaviti i ponuditi poslove na ovogodišnjem ITkonektu, koji se, treći put za redom, održava 20. i 21. maja u hotelu Crowne Plaza
Objavljeno: 12:04h

ITkonekt će okupiti i preko 15 inostranih i domaćih IT predavača na konferenciji, IT organizacije, IT edukativne ustanove, gejming scenu.

Ovo je jedini događaj koji na jednom mestu okuplja celu IT scenu u Srbiji. Ulaz je besplatan, a prijave su obavezne na sledećem linku. Dovoljno je samo napraviti profil, čime je osiguran ulaz na događaj.

BlackBerry menja pravac: Proizvodićemo satove i kućne aparate!

Preko narukvice do novih poslova

Do novih poslova će posetioci dolaziti na potpuno novi, futuristički način - preko narukvice za virtuelno povezivanje. Svaki posetilac će dobiti narukvicu u koju će moći da unese svoj mejl i Facebook profil. Umesto da dele vizit karte, oni će uz pomoć narukvice razmenjivati kontakte i automatski se dodavati na Fejsbuku.

Ovakav način povezivanja će sve učiniti bržim i jednostavnijim. Mnogi projekti i nove saradnje su upravo započete na ITkonektu, kažu osnivači i organizatori događaja Milica Nastasić i Milica Radović. One kažu da neprestano na događaju uvode novine, koje prate svetske trendove.

IT konferencija za iskusne programere

U okviru ITkonekta, paralelno se tokom dva dana održava se i IT konferencija namenjena senior i intermediate developerima. Poznati svetski IT predavači će pričati o temama kao što su testiranje u PHP-u, Laravel i Docker, Java, Maschine Learning, IoT (Python), kreiranje VR aplikacija i sl. Program i teme konferencije će uskoro biti objavljene, a karta za konferenciju će se naplaćivati.

foto: PR

Raj za gejmere

Na ITkonektu se posetioci uvek dobro zabave, a sa sobom ponesu neko novo iskustvo. Osim druženja sa Dart Vejderom, Dart Maulom i cosplay junacima, oni mogu da igraju zanimljive igrice, provozaju formulu ili električni skuter, dožive neko novo VR iskustvo, probaju kako izgled augmentativna tj. proširena realnost i slično.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.