Google Maps vas od sada vodi u dubine lave!
Foto: Reuters

besplatno putovanje

Google Maps vas od sada vodi u dubine lave!

Jezero lave je veličine dva fudbalska terena, a jedan od eksperata je iskustvo pravljenja ove opcije opisao kao gledanje u Sunce
Objavljeno:

Google Maps je nešto poput vašeg digitalnog trećeg oka, on vam omogućava da vidite sve moguće delove zemljine površine, a od danas je uvedena jedna novina koja će mnoge oduševiti.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Počevši od srede, korisnici će moći da istraže dubine vulkana i najvećih lava jezera na svetu. Samo se spustite Marum kraterom Vanuatu ostrvo i doživećete nezaboravno digitalno iskustvo.

Pažljivo ližite: Osmišljena je mobilna aplikacija za oralni seks! (FOTO)

Jezera lave su poslednja atrakcija koja je zaludela svet, nakon što se u februaru pojavila opcija za razgledanje zelenila Grenlanda.

Vanuatu je arhipelag koji se sastoji od 80 sitnih ostrva koja su udaljena više od hiljadu milja od Australije. Kako bi napravili opciju spuštanja u Marum krater Google je posalo dva svoja eksperta koji su uz pomoć 360 kamere snimala lavu.

foto: Giphy

Jezero lave je veličine dva fudbalska terena, a jedan od eksperata je iskustvo pravljenja ove opcije opisao kao gledanje u Sunce. Oni se nadaju da će na ovaj način prikazati ljudima sve lepote naše Zemlje.

Pogledajte OVDE kako izgleda ovo iskustvo.

Bonus video: Upoznjate Google asistenta, on je vaš lični Google!

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.