Pravo rešenje za spavalice: Budilnik bomba! (FOTO) (VIDEO)

ZA EKSPLOZIVNO BUĐENJE

Pravo rešenje za spavalice: Budilnik bomba! (FOTO) (VIDEO)

Fenomenalna ideja za rođendanski poklon, i ne baš najsjajniji prizor za carinike sa egzotičnih destinacija
Objavljeno: 16:09h

Budilnik u obliku tempirane bombe predstavlja stvar koju biste morali da imate, ukoliko želite eksplozivno da se probudite! Dajemo vam 15 razloga zašto je ponekad bolje ne dizati se iz kreveta! (FOTO)

Ipak, njega baš i ne bi trebalo da nosite sa sobom, u torbi ili prtljagu, jer biste lako mogli da završite u policijskoj stanici.

Sem izgledom, ovaj budilnik ne razlikuje se po mnogo čemu od klasičnih budilnika, pošto ima alarm, "snuz", tajmer koji se pokreće pritiskom na čuveno "crveno dugme".

Ono što ga razlikuje je način deaktivacije, pošto je potrebno da presečete žice u određenom redosledu, kako se alarm ne bi aktivirao. Tenzija od ranog jutra, što da ne?

- Uređaj je isprepletan sa 4 žice. Jedna će da deaktivira alarm, druga će momentalno da započne "detonaciju", dok su dve samo varalice - rekli su kreatori budilnika.

Bomba iz Drugog svetskog rata pronađena tamo gde joj se malo ko nadao (FOTO) Tempirani budilnik može da se naruči preko servisa Amazona, a cena mu je oko 40 dolara. (Espreso.co.rs / Techeblog)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.