O njima su svi pričali: 8 gedžeta koji su obeležili 2016! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

LUDILO TEHNOLOGIJE

O njima su svi pričali: 8 gedžeta koji su obeležili 2016! (FOTO) (VIDEO)

Nema sumnje da smo mogli da uživamo u pravim gedžet poslasticama, a oni najsrećniji su uspeli i da dođu do njih i zapravo probaju sve performanse
Objavljeno: 15:47h

Godinu za nama obeležili su mnogi gedžeti koji su pokazali koliko je tehnologija napredovala i šta je sve moguće da se napravi. Od telefona, preko laptopova, pa sve do selfi stikova i dronova.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Nema sumnje da smo mogli da uživamo u pravim gedžet poslasticama, a oni najsrećniji su uspeli i da dođu do njih i zapravo probaju sve performanse.

Kako bismo zaokružili prethodnu godinu, izdvojili smo one koji su, svojim karekteristikama, dizajnom i performansama najviše doprineli napretku visoke tehnologije u 2016. godini.

1. Telefon - Google Pixel

Pametni telefoni kompanije Google, modeli Pixel i Pixel XL, proglašeni su za najbolje mobilne telefone na svetu, od strane novinara uglednog časopisa Wired.

Dostupni u u plavoj, crnoj i srebrnoj boji sa 32 ili 128 GB prostora, ovi aparati bukvalno vrše kompletnu organizaciju vaših svakodnevnih obaveza. Uz kameru od 12 megapixela i skoro savršeno glasovno prepoznavanje, jasno je zašto se nalaze na vrhu liste.

foto: Reuters

Sa zadnje strane Pixel ima staklenu ploču koja zauzima oko trećine površine, a tamo se nalazi i veliki okrugli čitač otisaka prstiju.

2. Laptop - Acer Predator 17 G9-791-79YG

Kako mu naziv govori u pitanju je prva “zver” od računara. Izdvojili smo baš ovaj laptop, jer je reč o pravom gejmerskom čudovištu. Ima Intel Core i7-6700HQ Quad procesor, 16GB DDR4 rama, ekran 17,3 inča i nVidia GeForce GTX 980 grafiku sa 4GB DDR5 rama.

Takođe, odličnog je dizajna i poseduje bateriju koja uz High performance podešavanje može potrajati I nekoliko sati. Cena, prava sitnica – 318.000 dinara.

3. Kamera - Hover camera

Jedinstvena na tržištu, ova dron – kamera je toliko jednostavna da je može koristiti bilo ko. Uz 13 megapixela rezolucije i 4k kameru, ova opasna napravica je I lako sklopiva I prenosiva.

Napravljena od izdržljivih I lakih karbon – vlakana, njom se bez problema može manevrisati. Možete je gurati I pomerati u vazduhu tokom leta. Izuzetno balansira u vazduhu kako bi napravila što bolji snimak.

4. Stolica/radni sto - Altvurk

Ultimativna aparatura za radoholike, hedoniste, gejmere.. ali I one kojima je to zaista potrebno zbog fizičkih nedostataka. Konstrukcija na točkićima, a računar zakačen za sto, dok su miš i tastatura magnetima zakačeni za sto.

Pored toga, sa leve strane se nalazi radno okruženje, koje uključuje tri police na koje možete staviti sve što vam je potrebno. Sve položaje možete memorisati i menjati u roku od 30 sekundi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.