PRELEPA GEJMERKA OSUĐENA NA 116 GODINA ZATVORA: Prevarila je na hiljade ljudi! (VIDEO)
Opasna gejmerka, Foto: Instagram printscreen

video igrice

PRELEPA GEJMERKA OSUĐENA NA 116 GODINA ZATVORA: Prevarila je na hiljade ljudi! (VIDEO)

U Brazilu je maksimalna kazna zatvora 30 godina

Objavljeno:

Šajen Viktorio, u gejmerskom svetu poznatija pod nadimkom 'shAy', dobila je 116 godina zatvora u vreme dok je žarila i palila na mišu i tastaturi, prenosi brazilski Universo Online, a o njoj piše i ugledni ESPN.

Foco no plano. ??☠

A post shared by Shay Victorio (@shayvictorio) on

Brazilka je između 2008. i 2019. godine bila profesionala gejmerka, igrala je Counter Strike Global Offensive i učestvovala je na mnogo turnira.

Bila je jedna od najboljih igračica

Bila je jedna od najboljih igračica Kantera u 11-godišnjoj karijeri. Nakon gejmerske karijere postala je - influencerka. No sad su je stigli gresi iz prošlosti.

Kako prenose brazilski mediji, dok je bila gejmerka sarađivala je sa jednom onlajn prodavnicom koja je koristila njeno ime i lice kako bi prodavala svoje prizvode. Problem je nastao nakon što kupci nisu nikad dobili te proizvode koje su platili.

U Brazilu maksimalna kazna 30 godina

U Brazilu je maksimalna kazna zatvora 30 godina. No teško da će lepa Šajen uopše u zatvor. Sve će se verovatno rešiti uslovnom kaznom.

Njen advokat najavio je žalbu, Šajen kaže kako nije ništa znala i sve je svalila na bivšeg muža koji je preuzeo taj posao na sebe.

'Nisam ja, moj partner je'

- Nisu me uhapsili niti će me uhapsitii. Još manje sam begunac. Ovo je problem koji rešavamo. To je sve zbog mog bivšeg partnera koji je tada preuzeo 100 posto odgovornosti za taj posao - objavila je Šajen na Instagramu.

Šajen je završila gejmersku karijeru u maju prošle godine. Tada ju je počela istraživati posebna brazilska jedinica za borbu protiv organizovanog kriminala.

Našli su joj kompromitujuće poruke u elektronskoj pošti, a navodno je bila umešana u otkrivanje bankovnih i poreskih tajni, piše ESPN.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24sata.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.