Nema na čemu, ne morate da nam se zahvaljujete zbog ovog teksta! (VIDEO)

2 DECENIJE KASNIJE

Nema na čemu, ne morate da nam se zahvaljujete zbog ovog teksta! (VIDEO)

Mnogi stari fanovi ima da se obraduju, s obzirom da je jedna od omiljenih arkadnih igara sada dostupna za igranje onlajn
Objavljeno: 17:41h

Diznijev, ili bolje - Segin Aladin jedna je od najpoznatijih arkadnih video igara svih vremena. Možda i najgotivnija, mada se fanovi Super Marija s tim ne bi složili. Igra je gotova: Danas je umro Soni Plejstejšn 2 (VIDEO)

Popularna video igrica, bazirana na čuvenom Diznijevom crtaću iz 1992. godine pojavila se i u izdanju za tadašnjeg giganta među konzolama, čuvene kompanije Sega. Kasnije se pojavila i za PC, kao i za Nintendo, ali najveći uspeh postigla je na Sega platformi, gde je prodata u preko 4 miliona kopija!

Ko je odrastao devedesetih, sigurno mu se pojavio nostalgični osmeh. Eh, kakvo je to detinjstvo bilo. Današnji klinci, "udavljeni" u pametnim telefonima, kompjuterima, ne mogu ni da zamisle trenutak kada jednom u nedelju dana dobijete dozvolu da odete u igraonicu, ili nekog imućnijeg drugara, pa odigrati i pola sata čuvene arkade. Za to se tih dana živelo!

Vozi vam se Mario Kart? Zašto ne biste probali uživo! (VIDEO) Ono što će da obraduje mnoge koji su tada odrastali, ili bar uživali u čuvenoj video igri, jeste da Aladin može da se igra direktno na internetu! Brzo i besplatno! Nije laž, sajt ssega.com omogućio je svim ljubiteljima konzole Sega da igraju igrice u kojima su uživali kao malo i danas. Pored Aladina, omogućeno je igranje i ostalih naslova. Uživajte i - nema na čemu. (A.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.