OVAJ SRBIN JE POKORIO ZAGREB: Hrvati su čekali u redovima samo da se slikaju s njim! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

jutjuber megacar

OVAJ SRBIN JE POKORIO ZAGREB: Hrvati su čekali u redovima samo da se slikaju s njim! (VIDEO)

Reporter Espresa bio je na Reboot Infogameru u Zagrebu

Objavljeno:

Espreso je ove godine bio na Infogamer-u u Zagrebu, jednom od najvećih gejming događaja u ovom delu Evrope i proveli smo se fenomenalno! Organizacija je bila na vrhunskom nivou, a mi smo uživali u najnovijim gejming naslovima, nekim starim ali legendarnim, igrali smo čak i društvene igre, a tri dana su nam tamo najbolji drugovi bili "štreberi". Kakav je to samo provod bio, ni mi nismo mogli da verujemo. A nagledali smo se svega i svačega.

foto: Filip Plavčić

Na svakih pola sata je bilo deljenje nagrada posetiocima u vidu majica, masaka najpopularnijih igrica, loptica, dukseva i još mnogo toga.

Bilo je kreativnih kostima, neverovatnih igrica, sjajne gejmerske opreme, ultra uzbudljivih "VIP Adria League" turnira u Counter Strike-u i LoL-u ali ništa, baš ništa nije bilo toliko popularno tamo kao čuveni srpski jutjuber Muđa.

foto: Filip Plavčić

Da je prošla Bijonse, Drejk (ili ko god je popularan danas), ne bi se niko ni okrenuo za njima jer je najveća zvezda već bila tamo. Zvuči neverovatno ali je istinito. Klinci su potpuno poludeli kada su videli Muđu. Svi su hteli da se fotkaju sa njim i da dobiju autogram.

foto: Filip Plavčić

To je otišlo toliko daleko da su organizatori moraju da formiraju red za fotografisanje sa njim. A u redu... Mislim da će vam sve biti jasno kad vam kažem da se u redu za fotografisanje sa Muđom čekalo i po 3 sata (!?). Ako nam ne verujete, pogledajte sami:

Svakako je mladi srbin bio najveća zvezda u Zagrebu ovih dana, reklo bi se, potpuno zasluženo, jer njegov Youtube kanal broji više od milion pratilaca. Mi mu čestitamo na tome i želimo mu da sledeće godine ima duplo više pratilaca i da "napuni Arenu" (kako se to kod nas kaže).

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.