ONA ĆE ANĐU BACITI U ZABORAV! Stiže nova Lara Kroft, BOLJA NEGO IKADA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/tombraider

vidimo se 7. novembra

ONA ĆE ANĐU BACITI U ZABORAV! Stiže nova Lara Kroft, BOLJA NEGO IKADA! (VIDEO)

Stara Lara je unapređena i jedva čekamo da ponovo proživimo njeno uzdizanje!

Objavljeno: 18:03h

"Rise of the Tomb Raider" je jedna od najboljih igara u poslednjih nekoliko godina i bila je "motor pokretač" Square Enix zarade od kada se pojavila u prodaji. Nakon izdanja za Xbox, pa PC i onda fenomenalne verzije za PlayStation 4, sa misijama i u virtuelnoj realnosti, Rise of the Tomb Raider 7. novembra dobiće još jednu, ultimativnu i verujemo poslednju verziju ove igre.

"Rise of the Tomb Raider" igra biće potpuno prepravljena za Xbox One X i sadržaće:

- Izvornu 4K podršku - HDR10 podršku za življe i kvalitetnije boje - 3D audio uz Dolby Atmos podršku - Povećanu rezoluciju tekstura - Jasniji i oštriji kvalitet slike - Veći broj sličica po sekundi (framerate) - Novo „volumetričko“ osvetljenje - Povećanu detaljnost senki - Superioran odsjaj i refleksije - Prirodniji izgled zelenila i lišća - Unapređenu geometrijsku strukturu i - Kvalitetnije filtriranje tekstura.

Nova tj. stara, ali poboljšana Larina avantura razvija se uz pomoć Nixxes Software B.V kompanije i kupcima na Xbox 360 i Xbox One konzolama biće dostupna besplatno, dok će ostali igrači i vlasnici nove Xbox One X konzole Rise of The Tomb Raider u novoj verziji moći da kupe od 7. novembra!

Jedva čekamo da ponovo proživimo uzdizanje Lare Kroft u još više detalja!

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.