GTA 6: Počeo rad na legendarnoj igri!
Foto: Printscreen/Youtube/Chaotic

uskoro ili ...

GTA 6: Počeo rad na legendarnoj igri!

Rezime, takođe, navodi da glumac, sa stažom od oko sedam godina, radi i na igrama Red Dead Redemption 2 i Reborn

Objavljeno: 31.07.2017. 16:23h

Izgleda da se na šestom nastavku legendarnog Grand Theft Auto serijala uveliko radi, ako je verovati glumcu i kaskaderu Timu Nefu, koji je greškom u svom rezimeu dodao rad na snimanju pokreta (motion capture) za Grand Theft Auto 6. Naravno podatak moramo uzeti sa određenom dozom skepticizma, pošto se možda radi o grešci u kucanju.

Rezime, takođe, navodi da glumac, sa stažom od oko sedam godina, radi i na igrama Red Dead Redemption 2 i Reborn. Tim Nef se do sada pojavljivao u raznim filmovima, serijama i muzičkim spotovima.

Postoji velika verovatnoća da je ovo curenje informacija tačno, ali dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu od strane studija i izdavača ništa nije 100 odsto sigurno.

U svakom slučaju, razočaravajuća činjenica je da Grand Theft Auto 6 definitivno možemo očekivati tek 2019. godine, zato što većina studija pod pokroviteljstvom Rockstar-a radi na nastavku Red Dead Redemption, a u nedavnom intervjuu je jedan od zaposlenih u kompaniji Take-Two je izjavio da su aktivnosti Rockstar-a potpuno promenjene, nakon ogromnog komercijalnog uspeha GTA Online.

Možda Rockstar želi da načini isti potez kao sa Grand Theft Auto 5, da nastavak pusti na tržište sa dolaskom nove generacije konzola, pita se Play! Zine. Šta vi mislite?

(Espreso.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media