NAVIJAČI SPREMITE SE: Teritorio je igrica koju ćete obožavati! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/teritorio

BORBA KLUBOVA

NAVIJAČI SPREMITE SE: Teritorio je igrica koju ćete obožavati! (VIDEO)

Ako ste vatreni navijač ili "samo" ljubitelj fudbala" a volite igre, evo jedne idealne - osvojite teritoriju druge navijačke grupe, ali bez nasilja, samo veštinom! Pročitajte!

Objavljeno:

U saradnji sa Mađarima, srpski programeri napravili su mobilnu igru koja kombinuje ono što fudbalski fanatici najviše vole: fudbal i strast! Zove se "Teritorio" i svetlost dana ugledala je nakon sjajne zajedničke akcije mađarskih i srpskih programera. KAKO IGRATI? Na REALNOJ mapi u REALNOM vremenu na mapi čitave planete navijači se bore i osvajaju teritorije u ime svog voljenog kluba. Ujedno, igra beleži precizne statistike igrača odnosno navijača i UŽIVO preračunava koliko navijača ima u kom delu grada, države ili kontinenta! Ne, nema tuča i sličnog, nema nasilja. Rivalsku teritoriju osvajate šutiranjem penala!

Spider-Man se vraća: Svet jedva čeka vrhunsku igricu! (VIDEO) (GIF)

Za prvih nekoliko nedelja za ovu igru prijavilo se više od 20.000 igrača na prostoru bivše Jugoslavije!

Cilj igre je da igrač/igrači osvoje što vise teritorija u ime svog kluba. Teritorije brane tako što podižu što više nivoa stadiona, a zaradu ostvaruju tako što na svakoj teritoriji treba da imaju što je moguće više navijačkih rekvizita.

Teritorije navijača drugih klubova osvajaju šutirajući penale na gol koji je podeljen na više polja od kojih je samo jedno dobitno. Takođe, igra pruža mogućnost chat-a sa ostalim navijačima, kao i udruživanje u klanove sa navijačima istog kluba. Evo i zanimljivosti: Partizan je ove sezone, na fudbalskom terenu, osvojio "duplu krunu", ali zvezdaši odnose, bar za sada, pobedu u ovoj igri - prema podatku koje smo dobili od momaka koji su napravili igru, FK Crvena zvezda po ovoj statistici trenutno ima najviše navijača u Srbiji, Partizan joj diše za vratom a borba tek predstoji.

Zato, ako u kancelariji, prevozu ili kafiću vidite da neko pored vas osvaja teritorije na mobilnom telefonu, priključite se i krenite u borbu, koja za razliku od onih surovih navijačkih, za cilj ima samo jedno: čistu fudbalsku strast!

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.