Vratio se Need For Speed: Ovo je prvi video!
Foto: Printscreen/Youtube/GameRiot

ludo i brzo

Vratio se Need For Speed: Ovo je prvi video!

U videu možemo videti dosta akcije (kao u filmovima), pa mnoge ovo podseća na NFS Run, jedan od neuspešnijih naslova u ovom trkačkom serijalu

Objavljeno:

Ghost games je najavio novi Need for Speed serijal Payback. Pored prvog videa razvojni studio je zakazao datum kada će se igra naći na tržištu - 10. novembra.

Uvek je zanimljivo i uvek se diže velika „frka“ oko automobila koje ćemo imati prilike da vozimo. Kao i uvek, najavljen je veliki broj modela, ali ovoga puta u igri ćete imati priliku da sednete za volan starih automobila (bukvalno zarđalih automobila), ali isto tako i priliku da provozate neke super luksuzne automobile.

U videu možemo videti dosta akcije (kao u filmovima), pa mnoge ovo podseća na NFS Run, jedan od neuspešnijih naslova u ovom trkačkom serijalu. Krajem maja je objavljena slika na Twitter mreži, na kojoj se u pozadini mogu videti zgrade.

NBA 2K18: Konačno otkriveno ko je zvezda nove igrice!

Jedni kažu da su primetili toranj iz Sijetla (Space Needle), dok drugi vide mnogo sličnosti sa Las Vegasom, međutim radnja će se odvijati u Fortune Valley, dolini koja je u potpunosti izmišljena, objašnjava Play! Zine.

Imaćete priliku da uđete u lik trojice učesnika (Tajler, Mek i Džes), sednete za volan i kujete osvetu protiv kartela “The House”. Svaki od vozača će morati da se trka kroz misije i izazove, kako bi dobili što veću popularnost (respect) u dolini koja će ih dovesti u trke sa glavnim negativcima.

I za kraj, za razliku od prethodnog dela, ovoga puta igrači neće morati da obezbede konstantnu internet konekciju da bi igrali NfS Payback, na radost svih!

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.