Naoružajte se dobro i igrajte Quake Champions besplatno! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Bethesda Softworks

AKCIONA ARENA

Naoružajte se dobro i igrajte Quake Champions besplatno! (VIDEO)

Devet dana pakleno dobre (ili loše, kako kome) pucačine je pred vama - „naoružajte“ se ključevima na vreme i vidimo se na onlajn bojištu!
Objavljeno:

Odlične vesti stižu iz Bethesda kompanije - Quake Champions ulazi u svoju završnu fazu, a svi ćemo moći da iz prve ruke iskusimo kako ona izgleda.

Ako ste bili jedan od srećnika koji je igrao zatvorenu betu, onda ste već upoznati sa načinom izvođenja ovog nove arena pucačine, ali pošto informacije nisu smele na internet (oprostite nam, molimo vas, iskupićemo se pri testu), većina igrača ne zna kakav je osećaj igrati novi Quake.

Serijal se nastavlja: Stiže novi Assassin’s Creed! (VIDEO)

Quake otvorena beta počinje u petak, 12. maja i za razliku od mnogih igara koji su imali svoje beta vikende, Quake Champions će trajati do nedelje, 21. maja, dojavio nam je Play! Zine. To je punih devet dana za upoznavanje sa mehanikom igre, borcima u areni i podsećanje na umeće koji ste možda nekada davno imali.

DOOM je tokom 2016. uspeo da nas podseti na nekadašnje dane akcionih pucačina, ali svi znamo da je Quake franšiza bila pravo mesto za odmeravanje snaga u brzom refleksnom skakanju, letenju i pucanju.

Da biste dobili vaš BETA ključ, potrebno je da odete na Bethesda sajt posvećen Quake Champions igri, popunite par detalja i ključ bi trebalo da vam stigne na aktivnu mejl adresu. Preuzimanje QC BETA fajla uzeće vam OSAM gigabajta, a da biste ga pokrenuli moraćete da skinete i Bethesda Launcher.

Vidimo se u areni, pa ćemo zajedno da procenimo da li je doba Quake-a prošlo, ili je vreme da se vrati na scenu u velikom stilu.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.