Call of Duty: WWII zvanično: Svi detalji o igrici koju smo jedva čekali! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

ADRENALINSKO LUDILO

Call of Duty: WWII zvanično: Svi detalji o igrici koju smo jedva čekali! (FOTO) (VIDEO)

Call of Duty: WWII multiplejer bitke, smeštene na čuvenim mestima Evrope za vreme Drugog svetskog rata, pružiće igračima ima brze akcije sa autentičnim oružjem i opremom. Multiplejer, takođe, pruža mogućnost novog pristupa likovima, njihovo kreiranje
Objavljeno:

Najnoviji naslov u franšizi serijala koji se odvija za vreme Drugog svetskog rata izlazi 3. novembra. Novi CoD: WWII donosi multiplejer „Boots-on-the-Ground“ komponentu sa svim njenim inovativnim načinima za igru i borbu.

Naručivanjem igre već sad, pre nego što ona izađe, dobijate pristup multiplejer BETA programu za PlayStation 4. Potpuno nova i originalna priča o Naci zombijima donosi puno uzbuđenja i jedinstven doživljaj.

Call of Duty vraća u period najvećeg vojnog sukoba u istoriji, gde je serijal prvobitno i počeo, u Drugi svetski rat. U petak, 3. novembra, igračiCall of Duty: WWII će imati priliku da iskuse nezaboravno putovanje Evropom u misiji od velikog značaja za Savezničke snage.

Call of Duty se vraća kući: Ceo svet čeka kraj današnjeg dana! (VIDEO)

S obzirom na to da su borbe u igri u „Boots-on-the-ground“ stilu, multiplejer nudi mnoštvo novih modova i inovacija u sistemu i načinu igre, dok novi Nazi Zombies Cooperative mod pruža novu priču punu iznenađenja i potpuno novo iskustvo koje podiže adrenalin. Call of Duty: WWII, igru napravljenu za novu generaciju konzola, objavio je Activision, a stvorio Sledgehammer Games.

- Pre više od dve i po godine doneli smo odluku da nov naslov serijala vratimo svojim korenima. To smo i uradili sa Call of Duty: WWII i to u epskom maniru - rekao je Erik Hiršberg, direktor Activision kompanije.

Tim Sledgehammer Games-a je uspeo da razvije autentičnu i gotovo filmsku igru, koja je na zavidnom nivou što se tiče i epike i ljudske borbe u najvećem ratu koje je čovečanstvo ikad doživelo. Ova igra pruža iskustvo Drugog svetskog rata kao nikad do sad i predstavlja ovaj istorijski sukob novoj generaciji gejmera.

foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

- Stvaranje igre Call of Duty: WWII je bio put inspiracije i posvećenosti za tim u Sledgehammer Games-u, koji je odlučio da se koncentriše na junaštvo i žrtvu vojnika koji su učestvovali u Drugom svetskom ratu. Naša emotivna priča, aktivna kampanja puna zanimljivih dešavanja i posvećenost inovacijama multiplejera, stavlja igrača ove igre u „čizme“ vojnika koji se bori za slobodu i protiv tiranije. A naš novi kooperativni mod zasnovan na Naci zombijima, donosi jedinstvenu priču za koju mislimo da će se igračima veoma dopasti - rekao je Majkl Kondri, koosnivač Sledgehammer Games-a.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.