Postanite vojnik tamne strane u Star Wars: Battlefront II! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/EA Star Wars

švedski studio iznenadio

Postanite vojnik tamne strane u Star Wars: Battlefront II! (VIDEO)

Star Wars: Battlefront II vas stavlja u čizme Imperijalnog komandosa na putu osvete za ubistvo Imperatora. Igra izlazi 17. Novembra.
Objavljeno:

Oficijelni trejler za Star Wars: Battlefront II je izašao i nudi malo više informacija od onog koji je procureo prošle nedelje. Naravno, sasvim je moćan i apsolutno u duhu Star Wars-a.

Dice i EA su definitivno potvrdili da će igra doći sa singleplayer opcijom, i do sada smo se pitali kako bi ona mogla izgledati. Pošto je Star Wars prilično bogat upečatljivim likovima, mnogi su očekivali nekog od epskih heroja da bude protagonista.

Ali u skladu sa tradicijom švedskog studija radnja nas stavlja u čizme običnog vojnika i to Imperijinog specijalca.

Galaxy S8 je stigao u Srbiju: Novo Samsung čudo nas je oborilo s nogu! (FOTO) (VIDEO)

U pitanju je članica elitnog tima ''Inferno Squad'' po imenu Iden Versio, komandos i pilot TIE lovca. Igra počinje na kraju filma ''Povratak Džedaja'', i Iden je svedok uništenja druge ''Zvezde Smrti''. EA kaže da će priča biti deo kanona Star Wars univerzuma.

foto: Print Screen Youtube

Ovaj nesrećan događaj pogoni vas i vaš elitni tim ... u odiseju osvete, izdaje i iskupljenja,“ stoji u PlayStation blogu po rečima Džareda Petija iz EA-a. Deluje da će kampanja trajati u dužem vremenskom periodu umesto brze avanture. Po Petijevim rečima, kampanja će trajati tokom perioda od 30 godina između ''Povratka Džedaja'' i ''Buđenja Sile''.

Star Wars Battlefront II će se pojaviti za PC, PlayStation 4 i Xbox One, 17. Novembra, ali će biti dostupna ranije na sve tri platforme na nekoliko drugačijih načina:

Ako preorder-ujete Star Wars Battlefront II: Elite Trooper Deluxe Edition, možete pristupiti igri tri dana ranije, počevši od 14. Novembra. Ako imate EA Acces ili Origin Acces na Xbox One ili PC-ju, imaćete pristup trial periodu devetog novembra, gde ćete moći odigrati 10 sati igre, nakon čega, ako se odlučite za kupovinu, sav napredak u njoj dobijate prilikom lansiranja.

Pogledajte trejler:

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.