Uskoro stiže Call of Duty: Mislili ste da ne može luđe? (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/Call of Duty

ZOMBI APOKALIPSA

Uskoro stiže Call of Duty: Mislili ste da ne može luđe? (VIDEO)

Pored novog zombi poglavlja, Continuum uključuje četiri nove mape za igrače da isprobaju: Archive, futuristička umetnička galerija, Excess, prerađena Modern Warfare 2 mapa
Objavljeno:

Novi DLC paket za Call of Duty: Infinite Warfare, pod imenom Continuum, uskoro izlazi. Donosi četiri nove MP mape i nove zombije, ovaj put u ludom kung fu, fanki stilu 70ih.

Activision je otpakovao sledeći veliki DLC paket koji stiže za Call of Duty: Infinite Warfare, pod imenom Continuum. Pored četiri nove multiplejer mape, ovaj DLC donosi novo zombi poglavlje koje je ovaj put prepuno kung fu nemrtvih iz ere 70ih.

Povratak legende: Umiven, lepši StarCraft iz 1998. (Video)

Nazvana Shaolin Shuffle, nova zombi mapa iz doba diska, kao i četiri protagonista su u odgovarajućem ruhu.

Ako ste mislili da su dosadašnje epizode zombi moda bile lude, spremite se za peglanje sa kung fu zombijima u zvonaricama i na rolšuama. Na raspolaganju će vam pored raznog oružja, biti dostupni i borilački potezi kao da su ispali iz Iron Fist-a.

Nakon što su za dlaku pobegli sa rejva njihovih života u 1990im, naših četvoro glumaca su se našli transpotovani u njihovu najnoviju noćnu moru u prljavom Njujorku 70ih. Da li će Andre, AJ, Poindexter i Sally preživeti novo remek-delo Vilarda Vajlera? Spremite se da vratite fank sa akcionim, kung-fu festom straha, nove Infinity Ward zombi avanture, SHAOLIN SHUFFLE.

Pored novog zombi poglavlja, Continuum uključuje četiri nove mape za igrače da isprobaju: Archive, futuristička umetnička galerija, Excess, prerađena Modern Warfare 2 mapa, Scrap, smetlište na mesecu i Turista, "lepršava banja i odmaralište za buduću elitu."

Continuum DLC izlazi prvo za PS4 18. aprila, dok će za druge dve platforme doći malo kasnije. Koštaće 15 dolara kada se lansira, a možete ga nabaviti i kao deo Infinite Warfare Season Pass pretplate.

(Espreso.co.rs / Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.