Dokažite da ste bolji od Murinja: 5 najboljih fudbalskih igrica za mobilne telefone! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube/EA SPORTS FIFA

vežbajte prste

Dokažite da ste bolji od Murinja: 5 najboljih fudbalskih igrica za mobilne telefone! (VIDEO)

Sada možete da se oprobate kao trener i napravite najbolje ekipe na svetu
Objavljeno:

Ukoliko volite fudbal i mislite da biste bili odlični treneri ove igrice su pravi raj za vas. U njima možete da trenirate ekpie, pobeđujete i postanete pravi stručnjak.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

One nisu standardno na računarima, već je potrebno malo više vežbanja kako biste pobedili svoje drugare. Ukoliko ih niste do sada probali sada je pravo vreme.

Nova era konzola: Nintendo Switch je konačno stigao! (FOTO) (VIDEO)

Predstavljamo vam 5 najboljih fudbalskih igrica za mobilne telefone.

5. Fifa Mobile

NAPOMENA: Ovo nije prava FIFA koju znamo s računara i konzola, ovo je mobilna FIFA iskustvo koje nije za svakoga. Većina igre je podeljenja u dve najvažnije sekcije – utakmice gde samo napadaš i trening drillove.

Ove utakmice gde samo napadaš? Da… Ne igraš obranu, samo napadaš i pokušavaš dati gol. Moraju da se skupljaju i neke karte za nove igrače i nove bonuse. Ne možemo da garantujemo da će ti se svideti, ali nama je bila super!

4. Super Soccer Champs

Retro asocijacija na večna vremena legendarnog Sensible World of Soccera gde si imao samo dva dugmića – šut i dodavanje. Vrlo jednostavna igra, poprilično rudimentarnih mogućnosti, ali je neverovatno zabavna i izaziva zavisnost.

3. Championship Manager 17

Svi znamo za čuvenu sagu o raspadu ekipe iza Championship Managera. Tvorci ove igre su pobegli da rade za SEGA izdavača, a ovi neki drugi su zadržali ime kojem nisu činili nikakve usluge. Novo mobilno izdanje je odradio slavni Square Enix, odradili su dobar posao, ali igra je skoro uništena jednim detaljom – a to je da je “besplatna”. Kad stavimo reč besplatna u navodnike, onda znate da je free to play, ali sa in-app kupovinom. Ko želi da odreši kesu za trening šutiranja na gol? Verovatno niko.

Mogli su puno elegantnije rešiti tu in-app zaradu, za neke kozmetičke dodatke npr., ovako moraš svako malo nešto iskeširati. Naravno, možeš da probaš da peglaš igru bez da potrošiš ijedan eurocent, ali tada moraš imati čelične živce jer će tvoj Premierligaš gubiti protiv niželigaških ekipa.

2. Football Manager Mobile 2017

FM Mobile bi možda i bio pobednik – kad mu cena ne bi bila toliko velika. Ali za sve te licence, za sva ta imena je očito potrebna poprilična doza keša, pogotovo u vreme kad se PC igre ne prodaju kao nekada. Igrali smo ranije inkarnacije ove mobilne igre, čak su nam u duhu puno sličnije klasicima kao što je CM 03/04 jer nema milion opcija kao noviji nastavci, sve teče, gomilamo igrače, nasilno gasimo aplikaciju usred utakmice jer gubimo

1. The Soccer Player Manager 2016

Neko će možda pomisliti kako smo ovu igru proglasili najboljom iz isključivo nostalgičnih razloga – ali moramo napomenuti kako nismo nikad igrali Player Managera, igru s Amige prema kojoj je ova igra nastala – a nismo igrali ni Kick Off 2 iz koje je preuzet grafički engine za deo igre s utakmicama.

U ovoj igri petljate po taktikama, pokušavate da svoj klub vratite na stare staze slave. Ono što se nekim igračima neće svideti je to što u igri nema pravih imena igrača. Znači – nema Ronalda, nema Mesija. Ima poznatih prezimena, ali G.Vida je vezni igrač pa ti vidi. Sve su originalna imena – što bi trebao biti i dodatan izazov jer ćeš morati otkrivati i skautuješ igrače. Uostalom, ako dovoljno dugo igraš igre s pravim imenima, nakon deset godina ćeš ionako dobiti klince koji su regenerirani igrači čudnih imena.

Igra je potpuno besplatna, na samom početku možete birati između tri scenarija tj. tri težine igranja. Ili si igrač od 23 godine u odličnoj ekipi s hrpom para ili si u kasnim dvadesetima u okej ekipi ili, ako si baš hardkor, imaš skoro 35 godina i moraš izbjeći ispadanje iz lige sa siromašnom ekipom.

Takođe – možeš izabrati da budeš samo menadžer. Možeš izabrati da budeš menadžer i da utakmice kontroliraš sa celom ekipom i, nama najdraži, da si samo jedan igrač na terenu, a ujedno i menadžer.

(Espreso.co.rs / Idesh.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.