Startovala sam frajera na netu. Javili su se (uglavnom) ludaci. A šta je bilo posle?
Foto: Printscreen

Dečko i društvene mreže

Startovala sam frajera na netu. Javili su se (uglavnom) ludaci. A šta je bilo posle?

Nisam ni znala da je ova tema toliko osetljiva, ali ispostavilo se da jeste
Objavljeno:

Kada sam radila istraživanje na društvenoj mreži Badoo, tačnije kako sam pokušala da nađem/upoznam dečka za 7 dana, ni slutila nisam da će ljudi to shvatiti toliko ozbiljno.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Stvar je vrlo jednostavna, neko ima više neko manje sreće, a i činjenica je da su moji kriterijumi sa 36 godina značajno porasli. Da, ako mislite da vremenom opadaju, verujte to je gadna varka. Nema šanse!

E sad, dakle podsećanja radi 7 dana sam pokušavala da nađem nekoga sa kim ću izaći na piće, možda naći dečka ili seks, a možda i naći prijatelja. Od svega toga nije bilo ništa. Propala upoznavanja, loši startovi, pa čak i poneke psovke.

foto: Printscreen

Ako vas zanima cela priča možete da je pogledate na linku ispod:

Tražila sam dečka na društvenim mrežama: Za 7 dana mi se javilo više manijaka nego za 36 godina života!

Dakle, šta se desilo posle objavljivanja?

Prvo su stigli komentari na tekst...da nisam objektivna (i ako se sve to desilo meni, ali dobro - nisam objektivna). Moje ponašanje i odgovori bili su u skladu sa onim kako se neko postavljao prema meni, u prevodu kao da sam komad mesa, a s obzirom da sam i upoznala nekoga ko mi se dopada, znači da se nisam pravila "pametna" već sam samo birala one koji nisu tu samo zbog seksa na jedno veče.

foto: Printscreen

Komentar da tamo nije sve "tako crno" je na mestu, da li ima normalnih osoba? To već ne znam jer nemam diplomu psihologa ni psihijatra, ali iskreno se nadam da će ostali za razliku od mene uspeti nešto "normalno" i da nađu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.