Male tajne WhatsApp-a koje morate da znate, a oduševiće vas (FOTO)
Foto: AP

lakša komunikacija

Male tajne WhatsApp-a koje morate da znate, a oduševiće vas (FOTO)

Era pametnih telefona donela je i prevlast aplikacija nad tradicionalnim SMS-om. Aplikacija koja se izdvaja je „Votsap“. Ipak, najveći broj korisnika nije svesno kakve sve fenomenalne mogućnosti pruža mehanizam iza zelene ikonice sa slušalicom.
Objavljeno: 12:48h

Nije tajna, ali je slabo poznato da aplikacija Votsap (WhatsApp) može da se koristi i na računaru. Sve što je potrebno je da posetite adresu web.whatsapp.com i da pratite uputstva. Ukoliko ne želite da se vidi kada ste poslednji put bili na Votsapu možete isključiti opciju Seen. WhatsApp oborio rekord: Samo da čujete koliko se poziva obavi svake sekunde (FOTO)

foto: AP

Postupak je veoma jednostavan: otvorite aplikaciju, odete na Podešavanja, zatim odaberete Nalog, Privatnost, Viđen/a i od ponuđene tri mogućnosti odaberete jednu: da svako može da vidi kada ste koristili aplikaciju, da vide samo vaši kontakti ili niko. Sve poruke koje ste razmenili možete sačuvati tako što ćete ih poslati sebi na imejl adresu.Sa android uređaja dodirnite razgovor ili grupu i zadržite prst na ekranu i odaberite opciju slanje mejlom. Vlasnici ajfona treba da odu u razgovor koji žele da sačuvaju, odaberu opciju Informacije o kontaktu, a zatim slanje mejlom.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.