Kusturica i Šotra u neverici: Tviter i Vine povećali vreme snimanja na 140 sekundi! (GIF)
Foto: Giphy

ZABAVA MOŽE DA POČNE

Kusturica i Šotra u neverici: Tviter i Vine povećali vreme snimanja na 140 sekundi! (GIF)

Engage može svako da skine i koristi ali ona pravu vrednost ima kod nekih uticajnijih profila kao i biznis naloga
Objavljeno: 12:34h

Tviter i Vine će dobiti produženo vreme snimanja videa od 140 sekundi i nije to ništa iznenađujuće obzirom da je poslednji trenutak da pojačaju svoj uticaj u svetu videa. Pomama! Na Instagramu je pola milijarde ljudi! (FOTO) (VIDEO) Takođe, iOS dobija tzv. “Engage” aplikaciju koja će korisnicima pomoći da lakše prate analitiku svog profila. Prethodno, Tviter je podržavao video snimke do 30 sekundi dužine, a Vine do 6 sekundi. Engage može svako da skine i koristi ali ona pravu vrednost ima kod nekih uticajnijih profila kao i biznis naloga, jer omogućava praćenje analitike u realnom vremenu. Ovo je bitno za povećanje efikasnosti naloga kao i bolju komunikaciju sa potrošačima.

foto: Giphy

Na više načina, ovo je nešto nalik Tweetbotu za video. Možete otkriti koliko lajkova, novih folovera i retvitova imate (kumulativno), i videti broj pregleda videa i kao i angažovanje korisnika.

foto: Giphy

Video snimci od 140 sekundi stižu na Vine ali ne direktno. Format od 6 sekundi ostaje i dalje ali kao predpregled novog videa od 140 sekundi.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.