Snapchat napada, prestigao Twitter, da li je na redu i FB?
Foto: AP

Hit aplikacija

Snapchat napada, prestigao Twitter, da li je na redu i FB?

Društvena mreža za koju volimo reći da je ne razume niko stariji od 16 godina, Snapchat, sve je popularnija – toliko da je nedavno postala popularnija čak i od velikog Twittera.
Objavljeno: 11:31h

Prema informacijama koje je dobio Bloomberg, Snapchat trenutno ima oko 150 miliona dnevno aktivnih korisnika. Pre samo pola godine, u decembru 2015., taj broj je iznosio 110 miliona. Podsetimo da je Snapchat jedna od najnovijih aplikacija za komunikaciju, osnovan je 2011. godine.

Za poređenje, Twitter, koji je ujedno i pet godina stariji od Snapchata, ima manje od 140 miliona dnevno aktivnih korisnika. Ovo će biti popularnije od Facebooka: Znate li šta je Snapchat i zašto je tako kul? (FOTO) (VIDEO) (GIF) Ipak, Twitter ima bazu od oko 310 miliona mesečno aktivnih korisnika, no nisu svi aktivni svakog dana. Na Snapchatu, pak, postoji nešto što se zove Snapstreak – opcija koja korisniku broji koliko je dana uzastopce koristio aplikaciju. Možda je i iz tog razloga njihov obim ukupnog broja korisnika i onih dnevno aktivnih prilično drugačiji. (Espreso.co.rs/Economy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.