FEJSBUK UVODI IZMENE: Nema više Mesindžera bez korisničkog naloga na Fejsu
Foto: EPA

nova pravila

FEJSBUK UVODI IZMENE: Nema više Mesindžera bez korisničkog naloga na Fejsu

MSN piše da korisnici više neće moći da se prijave na Messenger ukoliko nemaju otvoren profil na Fejsbuku. Od 2015. godine ova društvena mrežaomogućila je potencijalnim korisnicima prijavu u aplikaciju uz korišćenje samo broja telefona. Sada piše da korisnici "moraju otvoriti Fejsbuk nalog da bi koristili Mesindžer".

Objavljeno:

Fejsbuk je promenu potvrdio za VentureBeat, objasnivši da se "većina korisnika koji koriste Mesindžer već prijavljuje kroz Fejsbuk", te da jednostavno žele "pojednostaviti proces".

Portparol kaže da se novo pravilo primenjuje i na one koji su "novi na Mesindžeru", kao i da oni koji već koriste aplikaciju preko naloga, ne moraju ništa da rade. Ipak, neki korisnici su se požalili da imaju poteškoća pri prijavi, jer im aplikacija navodno javlja ograničenje na korisničkom nalogu.

MSN prenosi da nije jasno hoće li promena imati ikakvog uticaja na planove Fejsbuka da svoje aplikacije za razmenu poruka učini interoperabilnima. Ta mogućnost bi značila da korisnici poruke mogu slati kroz Messenger, Instagram i WhatsApp.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SEEbiz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.