FEJSBUK UVODI REVOLUCIONARNU PROMENU! Spremite se, posle ovoga ništa više neće biti isto!
Fejsbuk, Foto: Profimedia

Fejsbuk ima novu opciju

FEJSBUK UVODI REVOLUCIONARNU PROMENU! Spremite se, posle ovoga ništa više neće biti isto!

Korisnici već neko vreme traže opciju koja bi im donela više privatnosti

Objavljeno:

Fejsbuk razvija novu opciju za Mesindžer, a radi se o funkciji koja će korisnicima omogućavati da određene sadržaje dele samo sa bliskim prijateljima. Opcija je ponela ime “Favorites,” i podseća na Instagram funkciju “Close Friends” koja se pojavila prošle godine.

Tako će korisnici u okviru "Favorites" moći da izaberu one sa kojima žele da dele i privatne sadržaje, da bi svaki put kada naprave Story, te neki post koji dele preko Mesindžera, sadržaj mogli da podele sa listom koju su prethodno napravili. Opcija se opisuje kao srednje rešenje između deljenja nekog sadržaja sa svim prijateljima i privatnih poruka, i kao način da se dobije veća kontrola nad deljenjem sadržaja.

Korisnici već neko vreme traže opciju koja bi im donela više privatnosti, budući da su retki oni koji na listi prijatelje nemaju i one sa kojima najradije ne bi delili informacije o privatnom životu, tako da bi "Favorites" mogla da donese potrebno olakšanje.

Istina je da Fejsbuk već ima "Friend List" koja nudi mogućnost da se prijatelji podele na "Close Friends, Acquaintances i Restricted", ali se očekuje da "Favorites" ponudi jednostavnije rešenje, i samo jednu listu prijatelja koja vremenom može da se širi, ili, pak, smanjuje.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/PcPress)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.