Gluplji nije mogao da ispadne: Učestvovao u neredima, pa okačio fotke na Fejs! (FOTO)

obilo mu se o glavu

Gluplji nije mogao da ispadne: Učestvovao u neredima, pa okačio fotke na Fejs! (FOTO)

Tagovanje na fotografijama objavljenim na Facebooku je simpatična opcija najveće društvene mreže, ali ima svoje mane
Objavljeno:

Verovatno nam je svima, ili barem većini, jasno da ne bi smeli da se tagujemo na fotografijama na Facebooku ako smo uhvaćeni u nečemu što je protivzakonito. Legenda živi: 21 fotografija koje nikada neće prestati da budu smešne (FOTO)​ Irac iz Belfasta Robert Daragh očigledno nije razmišljao o tome kada se tagovao na fotki koja prikazuje prošlogodišnje ulične nerede tokom kojih je u sukobu demonstranata i pripadnika "Orange Walk parade", kamenjem, batinama i flašama. povređeno 29 policajaca.

Daragh je nakon uličnih nemira bio uhapšen jer je snimljen nadzornom kamerom uoči izbijanja sukoba, ali policija nije mogla da dokaže da je i učestvovao u nasilju, jer su na snimcima tuče svi demonstranti imali lica prekrivena šalovima.
Ali, Irac očigledno nije želeo da ostane anoniman pred svojim društvom, pa je na Fejsbuku objavio fotke obračuna s policijom, na kojima je uredno tagovao svoju maskiranu facu, nesvestan da je policija tokom istrage "češljala" i društvene mreže poput Fejsbuka i Instagrama. Da li je ovo najbolja internet fora ikad? Zaspao 2009, probudio se 2016 i rekao: Šta sam propustio? Nakon što su mu predočeni dokazi, priznao je krivicu za učešće u nemirima, a sud mu je za to delo "dodelio" dve godine zatvora. Izrazio je žačljenje i sramotu, pa nije dobio veću kaznu. (Espreso.co.rs / Avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.