Kako nas svojim transformacijama lažu na Instagramu? Lakše je nego što mislite!

a mi nasedamo

Kako nas svojim transformacijama lažu na Instagramu? Lakše je nego što mislite!

Smršati je lako, pogotovo ako se fotografišete za društvene mreže i ukoliko umete da menjate poze ili da koristite fotošop
Objavljeno: 16:00h

Brzo smršati? Lako je! Posebno ako znate trikove koje je otkrila Džesika Park. Ali, nije sve tako jednostavno kao što izgleda, a Džesika je htela da pokaže drugima da ne nasedaju na lažna instant mršavljenja i preparate koji "otapaju" masti. Zašto sat traje baš 60 minuta, a minut 60 sekundi? (FOTO) Da bi pokazala o čemu se radi fotografisala se u istom bikiniju u dve poze - na jednoj je pozirala potpuno opušteno, a 30 sekundi kasnije izgleda barem pet kilograma mršavija. Skockani život: Svakodnevne stvari od Lego kockica (FOTO)

Upravo takve fotografije koriste za reklame u kojima se promovišu proizvodi za mršavljenje, a Džesika na taj način želi da upozori sve da ne nasedaju na te prevare - jer trik je samo u pozi.

Na jednoj se potrudila da bude što neprivlačnija, dok se na drugoj fotografiji ispravila i isprsila pa je ujedno i mršavija. Nema skidanja kilaže preko noći - potrebno je puno znojenja i zdrave ishrane da bi se promenile nezdrave navike i kako bi se telo dovelo u formu.

(Espreso.co.rs / Izvor: index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.