OVO SMO ČEKALI! Mesindžer uskoro uvodi opciju koja će vas spasiti od BLAMIRANJA
Mesindžer uvodi novine, Foto: AP

korisno

OVO SMO ČEKALI! Mesindžer uskoro uvodi opciju koja će vas spasiti od BLAMIRANJA

Opcija se konačno pojavila u nekim zemljama, što znači da bi uskoro mogla doći i do nas

Objavljeno:

Fejsbukova službena aplikacija za ćaskanje uvodi mogućnost 'povratka' poslatih poruka, značajnu koja bi mnoge mogla spasiti od blamaže uzrokovane 'pogrešno poslatim porukama'

Fejsbuk je nakon više od šest meseci testiranja konačno u Mesindžer uveo mogućnost povrata poslatih poruka. Nakon nekoliko odvojenih testiranja, opcija se konačno pojavila u nekim zemljama, što znači da bi uskoro mogla doći i do nas.

Mogućnost povratka poslatih poruka upala je u oči javnosti nakon što je Fejsbukov šef Mark Zakerberg potajno povukao nekoliko vlastitih privatnih poruka. Mogućnost povrata poruka trenutno je dostupna u Kolumbiji, Poljskoj, Boliviji i Litvi.

Povrat poruka dostupan je deset minuta nakon slanja same poruke, što znači da ju nakon toga možete i dalje pobrisati, samo što će ostati u Inboxu primatelja.

Čak i nakon što obrišete poruku, naglašavaju iz Fejsbuka sadržaj će neko vreme ostati na njihovim serverima kako bi provjerili je li označen kao neke vrsta zlostavljanja.

Mark Zakerberg
Mark Zakerberg foto: Reuters

Fejsbuk takođe radi na nekoliko dodatnih funkcija poput mogućnosti automatskog brisanja poslatih poruka nakon nekog vremena - premda brisanje poruka možda funkcioniše sjajno za privatnost, Fejsbuk naglašava da opcija ne sme podsticati zlostavljanje.

Nova opcija, makar korisna, ne dolazi ni blizu Zakerbergovom brisanju poruka pre nekoliko meseci - njegove poruke ne samo da su bile pobrisane, već nisu ostavile nikakav trag.

Šef Fejsbuka očigledno koristi verziju Mesindžera koja je 'puno naprednija' od naše.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/tportal.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.