Danas je Dan prijatelja na Fejsbuku, zagrlite svoju omiljenu društvenu mrežu! :)

happy birthday 2 u FB

Danas je Dan prijatelja na Fejsbuku, zagrlite svoju omiljenu društvenu mrežu! :)

Korisnici društvene mreže dobili su lični video uz čestitku sa potpisom "Srećan Dan prijatelja"
Objavljeno: 15:58h

Korisnici Fejsbuka dobili su na poklon lični video sa uspomenama zabeleženim na toj društvenoj mreži. Poklon je upriličen povodom 12. rođendan Fejsa koji je nazvan "Danom prijatelja". Uz video je lansiran i haštag #friendsday. Odmah obrišite s telefona aplikaciju za Facebook! Sigurno se pitate zašto? Osnivač Fejsbuka Marka Zakerberg je poručio da ovaj dan neće biti posvećen onima koji iz Fajsa stoje, već korisnicima mreže pa za zato oni dobili čestitku sa potpisom "Srećan Dan prijatelja".

U stilu ranijih filmića koji ređaju sve vaše aktivnosti na ovoj društvenoj mreži u proteklih godinu dana, možete i sami da menjate klip, dodate ili sklonite slike i komentare. Fejsbuk je od 2011. godine, sa 750 miliona došao do broja od 1,59 milijardi korisnika. Fejsbuk je objavio da je stepen povazanosti ljudi (tzv. degree of separation), u ovom slučaju korisnika te mreže, opao sa prethodnih 3,74 u 2011. na 3,57 stepena.

Fejs je 2004. godine počeo kao studentski sajt za rangiranje studenata na Univerziteu u Harvardu, da bi danas postao društvena mreža prema kojoj se svi ostali ravnaju.

(Espreso.co.rs / Daily Mail / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.