NIKO NEĆE ZNATI DA STE PROČITALI PORUKU! Ovo su tri laka načina da izbegnete čuveno SEEN!
Foto: Reuter

TRIKOVI KOJI ĆE VAM POMOĆI

NIKO NEĆE ZNATI DA STE PROČITALI PORUKU! Ovo su tri laka načina da izbegnete čuveno SEEN!

Korisno i lako!

Objavljeno: 20.08.2018. 22:35h
  • 44

Koliko vam se puta dogodilo da dobijete poruku od nekoga i želite da je pročitate i da polako osmislite odgovor, ali vas ono “Seen” koje vaš sagovornik dobije požuruje i onda se unervozite i…

Da li ste znali da ne morate da prolazite kroz tu torturu i da možete da pročitate poruke a da pri tom pošiljaoci ne saznaju za to?

1. Pročitajte poruke kroz notifikacije

Ovo je verovatno najklasičniji trik. Ako su vam notifikacije valjano podešene, trebalo bi da u njima možete da pročitate poruku bez ulaska u Messenger aplikaciju. Onog trena kad nekome stigne poruka, pošiljalac vidi da je ona štiklirana plavom bojom, što može da znači i da je pročitana, ali se to ne zna zasigurno.

2. Uključite “Airplane mode”

Režim rada prilagođen za avione savršen je za prikrivanje tragovima. Uključite “Airlane mode”, otvorite Mesindžer, pročitajte poruku, a onda isključite aplikaciju – ali u potpunosti, ne samo da je “smanjite”. Potom isključite “Airplane mode” i vaš sagovornik neće dobiti obaveštenje da ste pročitali poruku. Avionski režim rada isključuje internet i omogućava vam da pročitate poruku dok ste zvanično “offline”.

Google chrome vam može pomoći
Google chrome vam može pomoći foto: AP

3. Koristite ekstenzije za Google Chrome

Ukoliko ne koristite Internet Explorer na svom desktop računaru (a ko ga koristi?!), već kao i većina ljudi koristite Google Chrome, onda možete da instalirate ekstenziju koja blokira slanje obaveštenja o pročitalim porukama. Postoje dve ekstenzije koje vam mogu pomoći – Facebook Chat Privacy i Unseen.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media