Zašto me ignorišeš? Saznaj ko te je sve iskulirao za prijateljstvo na Fejsu (FOTO)

KURS STALKINGA

Zašto me ignorišeš? Saznaj ko te je sve iskulirao za prijateljstvo na Fejsu (FOTO)

Dok razmišljate zašto niko ne želi da se "druži" sa vama na internetu, nudimo koristan metod za otkrivanje svih pravica važnica
Objavljeno: 15:42h

U stvarnosti je teško videti ko vas gotivi, a ko ne. Na Fejsbuku je to mnogo lakše: Pogledaš samo ko ne želi da prihvati zahtev za prijateljstvo. 4 razloga zbog kojih ne možemo da zamislimo život bez Fejsbuka! (GIF)​

gif

Espreso vam pokazuje kako se to radi: 1. Ušli ste na osnovnu stranu. Pogledajte u gornjem desnom uglu da li su se pojavile neke "crvene" - zahtevi za prijateljstva, poruke ili obaveštenja. Kliknite na prvi znak, tzv. "čikicu", gde vam stižu informacije o pristiglim zahtevima.

Printscreen

2. Izašla je kratka lista zahteva. Na samom dnu, nalazi se opcija "Pogledaj sve" ili na engleskom "See All". Kliknite na nju.

Printscreen

3. Kada se otvori nova stranica, levo, na samom vrhu, stoji obaveštenje o pristiglim zahtevima. Ukoliko nema novih zahteva za prijateljstvo, kliknite na opciju "Pogledaj poslate zahteve", ili na engleskom "View Sent Requests".

Printscreen

4. Otvara se i lista "izdajnika"! Ukoliko je poduža, na dnu se takođe nalazi opcija "Pogledaj sve". Takođe, postoji i opcija "Poništi zahtev" ("Cancel Request"), opcija desno od profila kojima ste poslali zahtev. Eto im ga na!

Printscreen

Hoćete video na profilnoj na Fejsu? Sad je i to dostupno, doduše ne za sve (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.