Ako vam stigne OVA PORUKA na Whatsapp-u, NE OTVARAJTE!
Budite oprezni, Foto: Pixabay

PREVARA

Ako vam stigne OVA PORUKA na Whatsapp-u, NE OTVARAJTE!

Ono što je uznemirujuće jest to što je deo poruke tačan!

Objavljeno: 11:46h

Danas bi se mnogim korisnicima aplikacije Whatsapp mogla pojaviti čudna poruka.

Ono što je uznemirujuće jest to što je deo poruke tačan!

Ali, kakav je tačno sadržaj poruke koju biste mogli primiti? Prvi deo poruke je prevara – tvrdi da postoji video zapis koji se zove Martineli, da će vam hakovati telefon ako ga otvorite te da ga nećete moći popraviti. Trenutno nije pronađen nikakav Martinelijev video zapis.

U nastavku poruke iznesen je sajet da ažurirate svoju verziju WhatsAppa u verziju nazvanu WhatsApp Gold. WhatsApp Gold navodno nudi najnovije dodatke poput mogućnosti snimanja videočata, slanja 100 fotografija istovremeno i brisanja poruka nakon što ih pošaljete, ali postoji samo jedna verzija WhatsAppa, a to je upravo ona kojom se svi koristimo.

Link koji vodi na stranicu za ažuriranje zapravo je pun zlonamernih virusa koji bi vam mogli uništiti telefon. Iako korisnici još od 2016. godine prijavljuju probleme s porukama u vezi s posebnim, ograničenim izdanjem WhatsApp Golda, opreza nikad dosta!

Ako ćete prijateljima poželeti proslediti poruku o najnovijem virusu, slobodno pre slanja izbrišite onaj deo o Martinelevom video zapisu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.