ZAKERBEGOVO IZVINI NE POMAŽE: Fejsbuk lagano TONE!
Foto: Fonet

kiks!

ZAKERBEGOVO IZVINI NE POMAŽE: Fejsbuk lagano TONE!

Pojedini analitičari tvrde da će kompanija morati da pretrpi dodatni trošak kako bi u narednim mesecima povratila svoju reputaciju

Objavljeno:

Akcije Fejsbuka pale su za 1,5 odsto pre zvaničnog početka trgovanja, jer izvinjenje direktora Marka Zakerberga, nije uspelo da smiri situaciju na Volstritu.

Pad je usledio nakon skandala sa curenjem ličnih podataka više od 50 miliona korisnika.

Akcije Fejsbuka su u proteklih nekoliko dana evidentirale značajan pad, što je tržišnu vrednost kompanije umanjilo za skoro 46 milijardi dolara, prenosi Rojters. Pojedini analitičari tvrde da će kompanija morati da pretrpi dodatni trošak kako bi u narednim mesecima povratila svoju reputaciju. Zakerberg se juče oglasio, posle nekoliko dana tišine, i priznao greške, najavivši bolju zaštitu podataka korisnika nakon skandala sa curenjem ličnih podataka više od 50 miliona korisnika. On je na svom nalogu na Fejsbuku napisao da ta kompanija ima "odgovornost" da zaštiti podatke korisnika, dodajući da "ako to ne možemo onda ne zaslužujemo da vam budemo na usluzi". Pad vrednosti akcija usledio je pošto su američki zvaničnici pozvali na istragu zbog toga što su lični podaci 50 miliona ljudi sa Fejsbuka prikupljeni i zloupotrebljeni bez odobrenja.

Bonus video:

Ajfon X se obrukao i pre nego što je izašao! Dokazali da je "napredna" funkcija čist promašaj!

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.