SVET VIŠE NIJE ISTI! Ova poruka će vam uskoro stići od FEJSBUKA i nimalo vam se neće svideti!
Foto: pixabay.com

šta je to Explore Feed

SVET VIŠE NIJE ISTI! Ova poruka će vam uskoro stići od FEJSBUKA i nimalo vam se neće svideti!

Mnogo zabrinutih pitanja, prvenstveno vlasnika stranica koji su na istim zasnovali čitav sistem poslovnog delovanja

Objavljeno: 20.10.2017. 12:47h
  • 6

NIKO NIJE SREĆAN KAO TI! On je prvi kupac novog ajfona 8 u Srbiji! (FOTO)

Iz sedišta najpopularnije svetske društvene mreže je svim korisnicima sinoć stiglo neočekivano obaveštenje - sve stranice na ovoj mreži premeštaju se u zasebni "njuzfid" poznat kao "Explore Feed" što je uzrokovalo mnoštvo zabrinutih pitanja, prvenstveno vlasnika stranica koji su na istim zasnovali čitav sistem poslovnog delovanja.

To znači da ćete od sada kada se ulogujete na svoj profil imati dve liste - jednu u kojoj ćete videti samo ono što objavljuju vaši prijatelji i drugu u kojoj ćete moći da listate sve ostale stranice - od medijskih, markentiških pa sve do modnih, šaljivih...

foto: giphy

Ova odluka je podigla ogromnu prašinu u svetu budući da je Fejsbuk ranije najavljivao da će posebni njuzfid koji je tiho aktiviran pre nekoliko nedelja zapravo obuhvatati samo nove stranice koje prethodno niste lajkovali.

Ipak danas je postalo jasno da će obuhvatati apsolutno sve.

foto: Print Screen Facebook

Mala raketa koja se koristi kao ikonica Explore feed opcije već je postala simbol straha marketinških stručnjaka jer se gotovo svi slažu u prognozama da će korisnicima biti teško da se naviknu na promene, ako se uopšte budu navikavali.

Gotovo tradicionalno Fejsbuk je pokrenuo ogromnu promenu bez da je razradio, pa će vam se tako i u običnom i u ovom alternativnom njuzfidu pojavljivati postovi stari i po nekoliko nedelja bez nekog posebnog reda i poretka.

Gotovo svi kritičari se slažu da je jasno da je kompanija odradila promenu kako bi uzela više para. Nije tačno da ćete u svom njuzfidu videti samo postove prijatelja - videćete i sve postove onih koji za to plate.

foto: giphy

(Espreso.rs / Izvor: kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media