USKRS NA VIBERU: Bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima! (FOTO)
Foto: PR

Korisnici oduševljeni

USKRS NA VIBERU: Bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima! (FOTO)

Viberov Uskršnji bot i paket stikera omiljeni i deljeni među slavljenicima – iznad svakog očekivanja
Objavljeno: 17:34h

Predstavljanjem Uskršnjeg bota za takmičenje u kucanju jajima, korisnicima je pružena mogućnost da rasprostrane taj tradicionalni praznični običaj tako što su mogli kreativno da osmisleizgled svog Uskršnjeg jajeta – i izazovu svoje prijatelje na partiju kucanja.

foto: PR

Bez obzira na to čije bi se jaje pokazalo kao izdržljivije, oba korisnika bi bila nagrađena besplatnim Uskršnjim paketom Viber stikera! Uz ovaj sjajan poklon, korisnici su dobili mogućnost i da prate vesti i zanimljive sadržaje kreirane od strane veselog društva na Viberovom nacionalnom Javnom nalogu. I, tako se Viberov izazov u kucanju Uskršnjim jajima širio – od kucanja do kucanja, iz kruga u krug takmičenja – i registrovao izuzetne rezultate i korisničke komentare – u manje od deset pretprazničnih i prazničnih dana koliko je trajalo obeležavanje Uskrsa na Viberu.

foto: PR

Odnos snaga među zemljama regiona u ukupnom broju izazova na Uskršnje kucanje jajima je bio: Bugarska 13%, Grčka 21%, Hrvatska 8%, Mađarska 17%, Srbija 41%. Sve u svemu, preko 660,000 Viberovih korisnika u Bugarskoj, Srbiji, Grčkoj, Hrvatskoj i Mađarskoj stupilo je u kontakt sa Viberovim botom. U Srbiji, od preko 200,000 ovako kontaktiranih korisnika, preko 100,000 je bilo angažovano, a preko 150,000 je započelo komunikaciju sa Viberovim Uskršnjim botom, obojilo svoje jaje, nalepilo stiker i učestvovalo u duelu kucanja jajima.

I, zato, dragi Viberovci, očekujte da ćete i sledeći praznik slaviti uz korišćenje neke zabavne, inspirativne i pozitivno iznenađujuće nove ideje koja će poteći od vašeg novog prijatelja, Viberovog bota!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.