Američki san: Naručuju čuveni Subway sendvič preko Facebook Messengera! (VIDEO)
Foto: AP

SVE JE MOGUĆE

Američki san: Naručuju čuveni Subway sendvič preko Facebook Messengera! (VIDEO)

Čuveni sendvič je sada dostupan krisnicima Facebook Messenger-a.
Objavljeno:

6 inča, stopu dugačak, sa tostiranim hlebom, ili možda višezrančnim, sada možete naručiti i platiti Subway sendvič Facebook Messenger-a.

Subway i partner MasterCard najavili su ove nedelje trenutnu dostupnost naručivanja Subway sendviča kroz dodatak Facebook Messenger aplikaciji - ova opcija je takođe dostupna za Fresh Direct i The Cheesecake Factory.

Zaustavite zauvek dosadne live notifikacije na Instagramu! (FOTO)

Sa novom chat kabinom, korisnici mogu da konstruišu svoj savršen sendvič i završe porudžbinu MasterCard 'Masterpass-om'.

Na konferenciji za štampu, MasterCard su izjavili da je kabina napravljena zarad “prijateljske” komunikacije sa kupcima, i da je to autentični gest.

Ok, autentično je možda relativan pojam, ali poslovni razlozi ovde su jasni: Facebook ima 1.2 milijarde korisnika. Ljudi bi radije četovali nego koristili aplikacije lanaca brze hrane. Sada mogu da naprave i poruče sendvič a da ne napuste Messenger.

MasterCard je odlučio da stupi u partnerstvo sa partnerima koji vrše usluge brze hrane zato što je ostala roba, koja ima znatno kompleksniju logistiku i mnogo brojnije opcije, za sada, previše komplikovana za okruženje čet-kabine.

Iako možete ući u dugi razgovor sa ''Chat Bot-om'' oko izbora sendviča, MasterCard je istakao da bi, ako imate regularnu porudžbinu, to na kraju moglo da se svede na jedan emoji . Zamislite tu brzinu dolaženja do hrane.

Platforma takođe omogućava poručivanje u grupnom razgovoru i čak će pomoći u grupnom deljenju računa.

Ima i nekih ograničenja. Masterpass aplikacija i dalje zahteva da korisnik ukuca šifru pri svakoj transakciji. Ne postoji ni opcija za biometrijsko unošenje šifre (otisak prsta, zenica, lice). MasterCard kaže da rade na tome.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.