Konačno: Instagram radi i BEZ INTERNETA!
Foto: Profimedia

radost za korisnike aplikacije

Konačno: Instagram radi i BEZ INTERNETA!

Instagram je uveo offline opciju na svojoj Android aplikaciji, koja bi trebalo da olakša upotrebu korisnicima sa lošijim internetom.
Objavljeno:

Na Fejsbukovoj F8 konferenciji, Instagram je najavio da dodaje offline podršku za svoju Android aplikaciju, tako da možete gledati i stvarati objave čak i bez konekcije.

Evo kako funkcioniše: Sve objave koje je vaš telefon već preuzeo dok je bio priključen na internet, će biti dostupne za pregled, komentarisanje, lajkovanje i čuvanje.Takođe ćete moći da pravite objave i čuvate ih spremne za kačenje na internet. Kada ste opet online, sve što ste do tada uradili biće okačeno na servere aplikacije.

Bićete u stanju i da vidite sadržaj koji ste prethodno učitali, kao što su profili koje ste posetili i objave u Explore tabu.

Rešili da sruše Pinterest: Instagram vam sada nudi da sačuvate svoje kolekcije!

Ovo bi trebalo da poveća populanost koju instagram ima u zemljama gde su internet veze lošije.

foto: AP

Biće interesantno videti da li se offline funkcionalnost proširuje da obuhvati i Stories opciju koju koriste 200 miliona korisnika (što je više od Snapchat-a) od ukupno 600 miliona koliko ih ima na Instagramu.

Takođe su nedavno dodali nekoliko novih opcija, uključujući selfi stikere i korisnu opciju koja vam omogućava da grupišete sačuvane fotografije u kolekcije.

(Espreso.co.rs / Mondo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.