Rešili da sruše Pinterest: Instagram vam sada nudi da sačuvate svoje kolekcije!
Foto: Profimedia

instagram kopira pinterest

Rešili da sruše Pinterest: Instagram vam sada nudi da sačuvate svoje kolekcije!

Aplikacija, koju poseduje Facebook, vam sada dozvoljava da sakupljate pojedinačne postove u kolekcije
Objavljeno:

Ako vam to zvuči baš kao Pinterest, čestitamo, skapirali ste plan Instagrama: da uzme primarna svojstva drugih aplikacija i uključi ih u svoju kako bi ste imali manje razloga da provodite vreme igde drugde.

Glavna razlika između Pinterest i Instagram kolekcija je što su ove druge privante, te ih samo vi možete videti.

FEJSBUK MILIONIMA KORISNIKA PRAVIO GLAVOBOLJU: Evo na koji su se problem svi žalili!

Da sačuvate post u kolekciju, samo kliknite i držite bukmark ikonicu ispod njega. Odatle, možete ih sačuvati u postojeću kolekciju ili stvoriti novu. Da napravite novu kolekciju za postove koje ste već sačuvali, odite na svoj profil, pritisnite bukmark tab, i kliknite na "+" ikonu u gornjem desnom uglu. Onda možete da selektujete postove i dodate ih u kolekciju.

Očigledno kopiranje Pinteresta na stranu, kolekcije nisu loša ideja. Zašto ne ponuditi ljudima bolji način da organizuju stvari koje vole?

foto: AP

Instagram kaže da je 46 odsto korisnika sačuvalo bar jedan post od kad je usluga omogućena u decembru 2016. Naravno, mnogi od tih ljudi su verovatno sačuvali jednom, kako bi isprobali uslugu, ali nisu nikad više. Ali, bez sumnje ima mnogo onih koji su jedva cekali ovo rešenje.

Pošto su kolekcije privatne, izgleda da nema monetizacione strategije sem jednostavnog učinka činjenice da će biti lakše vratiti se na sponzorisani post.

(Espreso.co.rs / Mashable)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.