ZA NOVAKA: Viber unapredio aplikaciju novim zanimljivim opcijama (VIDEO)
Foto: Reuters

NOVITETI ZA NG

ZA NOVAKA: Viber unapredio aplikaciju novim zanimljivim opcijama (VIDEO)

Najzanimljivija je mogućnost slanja brzih video poruka u trajanju od 30 sekundi, pa bi mnogi korisnici upravo na ovaj način mogli da čestitaju Božić i Novu godinu.
Objavljeno: 11:12h

Nakon što je Fejsbuk predstavio novitete u svojoj Mesendžer aplikaciji putem koje sada šest osoba može učestvovati u video razgovorima, i Viber je nadogradio aplikaciju s nekim novim opcijama koje će razveseliti milione korisnika.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Sada se na Viberu, desno od trake za upisivanje teksta, nalazi još jedna opcija, koja korisnicima omogućava brzo slanje video poruka. Jednim kratkim dodirom po ikoni korisnici mogu odabrati da li žele da pošalju brzu audio ili video poruku, dok duži pritisak na tipku automatski aktivira snimanje video-zapisa – u slučaju da video ne želite da pošaljete, samo povucite prst prema levoj strani i snimanje će se prekinuti, a video izbrisati.

Viber je ovu opciju predstavio uoči praznika, pa u ovoj kompaniji veruju da će mnogi korisnici, umesto tekstualnim porukama, čestitati Božić i poželeti sve najbolje u Novoj godini upravo putem video poruka.

foto: Promo
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.