SAMO JEDAN DAN POSLE IZBORA FACEBOOK JE UKINUO NEWS FEED ZA SRBIJU! I POSLE MI PARANOIČNI... Tvit poslanice Dosta je bilo tema je dana
Foto: Privatna arhiva

izazvala buru

SAMO JEDAN DAN POSLE IZBORA FACEBOOK JE UKINUO NEWS FEED ZA SRBIJU! I POSLE MI PARANOIČNI... Tvit poslanice Dosta je bilo tema je dana

- Reči se lako izokrenu i zlonamerno protumače - kaže Ana

Objavljeno:

Svi članovi predsedništva DJB, predsednik Saša Radulović, zamenica predsednika Miroslava Milenović, potpredsednik Dušan Pavlović, potpredsednica Jasmina Nikolić i potpredsednik Aleksandar Stevanović, podneli su juče ostavke, nakon poraza te stranke na beogradskim izborima održanim 4. marta.

Poslanica Pokreta Dosta je bilo Ana Stevanović, nije napustila ovaj pokret, ali je na Tviteru izazvala pažnju javnosti, govoreći zapravo o Fejsbuku.

Naime, ona je napisala da je "Samo jedan dan nakon BG izbora, Fejsbuk ukinuo "News Feed" za Srbiju i vratio sve kao što je bio ranije. Osvrnula se i na to da je upravo najveći broj apstinenata na Fejsbuku, koji su mogli da promene tok izbora, novinama na Fejsbuku u kampanji bio lišen informacija.

Njen tvit je izazvao pažnju, mnogi su, kako i sama kaže zlonamerno protumačili njene reči, a ona za Espreso.co.rs kaže da je konstatovala ono što je činjenica, a da se reči lako izokrenu i postanu zlonamerne.

- Nisam to povezala sa našim rezultatom nigde. To je vrlo zlonamerno tumačenje. I na krju sam bila veoma sarkastična, što se protumačilo na pogrešan način. Dakle, nigde to nije pravdanje nikakvih rezultata, samo činjenica je da "News Feed" ukinut i to baš dan nakon izbora. To je činjenica kojoj svako može da posvedoči, ko ima Fejsbuk kod nas. Na kraju je napisano, sarkastično, onaj poslednji deo paranoični, jer često su moji tvitovi takvi. Ali se to vrlo lako izokrene i zlonamerno protumači - rekla je Stevanovićeva.

BONUS VIDEO:

Levijatan za Espreso: Ovo je istina o dolasku u Hrvatsku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.