MSP Rusije: Moskva računa na saradnju sa novim beogradskim vlastima
Marija Zaharova spremna na saradnju sa novim gradonačelnikom, Foto: Profimedia

politika

MSP Rusije: Moskva računa na saradnju sa novim beogradskim vlastima


Na redovnoj konferenciji za novinare, Zaharova je rekla da su izbori protekli u skladu sa srpskim zakonodavstvom i demokratskim procedurama

Objavljeno:

Moskva računa na razvoj svestrane saradnje sa vlastima u Beogradu nakon proteklih gradskih izbora, izjavila je danas portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova. Na redovnoj konferenciji za novinare, Zaharova je rekla da su izbori protekli u skladu sa srpskim zakonodavstvom i demokratskim procedurama. - Mnogobrojni posmatrači, medju kojima je bilo i šest predstavnika Ambasade (Rusije) u Beogradu nisu zabeležili bilo kakve značajne nepravilnosti - kazala je ona.

Zaharova je navela da je vladajućaSrpska napredna stranka u gradskoj skupštini dobila 64 mesta od 110, a njen koalicioni partner Socijalistička partija Srbije osam mandata. - Moskva računa na razvoj svestrane saradnje sa novim vlastima srpske prestonice - rekla je portparolka ruskog MIP-a u uvodnom izlaganju o najvažnijim medjunarodnim političkim pitanjima, pre novinarskih pitanja.

BONUS VIDEO: Đilas o rezultatima izbora

(Espreso.co.rs/Agencija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.