Jovanović (DSS): Srbiju čeka mnogo iskušenja u narednom periodu
Jovanović se nadao velikoj izlaznosti, Foto: Fonet

lider Dss

Jovanović (DSS): Srbiju čeka mnogo iskušenja u narednom periodu

- Ovo je za nas početak, važno je da dobro počnemo ali svakako ćemo nastaviti borbu u sledećem periodu - rekao je Jovanović

Objavljeno:

Kandidat za gradonačelnika Beograda, predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović izjavio je danas da su izbori za odbornike Skupštine grada Beograda veoma važni ne samo zato što se radi o glavnom gradu već zato što Srbiju čeka veliki posao i mnogo iskušenja u narednom periodu. - Ja se nadam da će izlaznost biti velika, jer mislim da je osnovno građansko pravo i dužnost i odgovornost da ljudi izađu na izbore i da svoju sudbinu preuzmu u svoje ruke. Ko će vladati, na kraju, zavisi samo od građane ove zemlje - rekao je Jovanović, pošto je glasao na biračkom mestu u opštini Vračar.

Jovanović je kazao da tek posle beogradskih izbora nastupa prava borba i da će se otvoriti niz vrlo značajnih pitanja i kad je u pitanju teritorijalno uređenje, odnosno celovitost zemlje i promena Ustava. - Ovo je za nas početak, važno je da dobro počnemo ali svakako ćemo nastaviti borbu u sledećem periodu - rekao je Jovanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.