RUŽIĆ: Sutra nastaviti sa infrastukturnim projektima
Branko Ružić glasao je na Šumarskom fakultetu, Foto: Fonet

izbori u beogradu

RUŽIĆ: Sutra nastaviti sa infrastukturnim projektima

Ružić je oko 12 časova glasao na biračkom mestu broj tri na Šumarskom fakultetu u beogradskoj opštini Čukarica

Objavljeno:

Ministar državne uprave i lokalne samouprave i potpredsednik SPS Branko Ružić očekuje da se odmah po završetku lokalnih izbora u Beogradu nastavi sa najvažnijim infrastrukturnim projektima koji su od velikog značaja za stanovnike glavnog grada Srbije.

- Očekujem da današnji dan bude praznik demokratije, te da ambijent u Beogradu bude socijalno pravedniji, prosperitetniji i solidarniji. Svi putevi vode u Beograd, jer Beograd jeste centar svih nas i naš centar sveta, pošto sve što otpočne i završava se u Beogradu - poručio je Ružić. On očekuje odličan rezultat koalicione liste SPS, više od deset odsto glasova, urpkos, kako navodi, različitim rezultatima istraživanja javnog mnjenja.

- Više puta su istraživači javnog mnjenja suštinski formirali to javno mnjenje, više nego što su ga istraživali. Mislim da će današnji dan biti pokazatelj ili orijentir pravog istraživanja javnog mnjenja - kazao je potpredsednik SPS-a.

Ružić je oko 12. 00 časova glasao na biračkom mestu broj tri na Šumarskom fakultetu u beogradskoj opštini Čukarica, a svoju građansku dužnost ispunio je u pratnji supruge i ćerke Elene. Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.