JOKSIMOVIĆ: Građani su prepoznali trud
Ministarka je rekla šta misli o ovim izborima, Foto: Zorana Jevtić

izbori u beogradu

JOKSIMOVIĆ: Građani su prepoznali trud


Joksimović je, nakon glasanja na biračkom mestu broj četiri u OSS "Bora Stanković" na Voždovcu, gde je došla sa porodicom, rekla da je Beograd postao regionalna i evropska metropola

Objavljeno:

Ministarka zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović očekuje da su građani prepoznali koliko je u prethodnom periodu urađeno u Beogradu te da će se, kaže, i nakon izbora nastaviti sa razvojem glavnog grada.

Joksimović je, nakon glasanja na biračkom mestu broj četiri u OSS "Bora Stanković" na Voždovcu, gde je došla sa porodicom, rekla da je Beograd postao regionalna i evropska metropola.

- Očekujem da posle današnjih izbora u Beogradu građani prepoznaju, i da su prepoznali koliko je rađeno u prethodnom periodu u Beogradu, koliko je Beograd zaista postao jedan prava i regionalna i evropska metropola - rekla je Joksimović.

Ističe da će se nastaviti sa pozitivnim trendovima, a pre svega, kaže, razvoja Beograda i brige o građanima.

Joksimović napominje da će se raditi na dostizanju boljih uslova za sve delove Beograda, kako kaže, od centra grada do rubnih opština glavnog grada.

- Pokazali smo da smo radili puno, da može još bolje i da će Beograd biti dobro mesto za život za sve koji u Beogradu žive - ocenila je Joksimović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.