Šešelj: Dvocifren rezultat solidan za SRS, loše sve ispod cenzusa
Šešelj se nada uskrsnuću SRS, Foto: Filip Plavčić

Radikali čekaju rezultate

Šešelj: Dvocifren rezultat solidan za SRS, loše sve ispod cenzusa

- Nećemo sa Đilasom, Jeremićem i Jankovićem, sa Šutanovcem i Borisom Tadićem koji je Haškom tribunalu isporučio Ratka Mladića - rekao je Šešelj

Objavljeno:

Predsednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas da očekuje solidan rezultat liste SRS na izborima za Skupštinu Beograda, navodeći da pod solidnim podrazumeva dvocifren rezultat. Šešelj je posle glasanja na biračkom mestu u Osnovnoj školi "Svetislav Golubović Mitraljeta" u Batajnici kazao da je za listu SRS loš rezultat "sve ispod cenzusa". Komentarišući sa kim bi Srpska radikalna stranka mogla u koaliciju posle gradskih izbora, lider radikala je odbacio mogućnost saradnje sa listama "Dragan Đilas - Beograd odlučuje - ljudi pobeđuju", "Da oslobodimo Beograd", "Dosta je bilo i Dveri - Da ovi odu, a da se oni ne vrate" i listom "Liberalno demokratska partija - LDP - Čedomir Jovanović".

- Nećemo sa Đilasom, Jeremićem i Jankovićem, sa Šutanovcem i Borisom Tadićem koji je Haškom tribunali isporučio Ratka Mladića, Ostoju Župljanina, Gorana Hadžića. Nećemo ni sa psiho koalicijom koju čine ludi Radule i još luđi Bole, nećemo sa Čedom Jovanovićem a svih preostalih 19 lista dolazi u obzir kao prođu cenzus i ako mi prođemo cenzus - rekao je Šešelj. Navodeći da SRS nije pristalica grandizonih projekata u Beogradu, on je kazao da bi radikali nastavili projekat Beograd na vodi ali i da bi "grčevito" tražili strane investitore za njegovu realizaciju jer je, kako je ocenio, suviše rizično da grad i država uđu u tako veliku investiciju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.