PEĐA MARKOVIĆ HIT IZBORA: Ja sam svoje kurje oko izlečio prirodnim lekom, vreme je da to isto učine i građani Beograda (VIDEO)
Predrag Marković, Foto: Promo

Beogradski izbori 2018.

PEĐA MARKOVIĆ HIT IZBORA: Ja sam svoje kurje oko izlečio prirodnim lekom, vreme je da to isto učine i građani Beograda (VIDEO)

Marković je rekao da je tokom izborne kampanje građanima Beograda govorio o tome kako da izleče kurje oko

Objavljeno: 16:33h

Predrag Marković nosilac liste Pokreta obnove Kraljevina Srbija na izborima za odbornike Skupštine Beograda je tokom izborne kampanje navikao građane na metaforične i nesvakidašnje izborne poruke. U samom finišu predizborne kampanje Marković je objavio još jedan nesvakidašnji video klip. Ovoga puta on je u šetnji ispred Hrama Svetog Save poručio građanima da ne brinu za njega „jer je on svoje kurje oko izlečio prirodnim lekom ali da je sada vreme da to isto učine i oni“.

- Jedan je Kraljevski lek. Da počnemo da prezdravljamo. Da od nedelje, odavde iz Beograda, zakoračimo ponosno, kao ljudi - poručio je Marković građanima Beograda.

Osvrćući se na nedavno rođenje Princa Stefana, prvog muškog deteta u Kraljevskoj porodici Karađorđević koje je posle 90 godina rođeno u Srbiji, Marković je rekao:

Predrag Marković
Predrag Marković foto: Promo

- Hvala Bogu, zvonila su zvona radosti, znak da će se u svakoj porodici rađati princeze i prinčevi. A evo i znaka pridore: sneg u februaru, proleće od marta kako Bog zapoveda. Prirodno je da se ovce boje kurjaka, a pametan čovek nikoga do Boga - poručio je Marković.

Marković je rekao da je tokom izborne kampanje građanima Beograda govorio o tome kako da izleče kurje oko, a da će im danas, do kraja dana i nacrtati kako da se definitivno reše kurjeg oka i ponosno zakorače kraljevskim Beogradom.

Bonus video:

Đorđo Žujović, Espreso tviter

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.