Antić (SPS): Briga o ranjivim grupama stanovništva naša civilizacijska obaveza
Foto: Fonet

izbori

Antić (SPS): Briga o ranjivim grupama stanovništva naša civilizacijska obaveza

U saopštenju se navodi da s Antić i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma posetili Velike Crljene i razgovarali sa stanovnicima.

Objavljeno:

Kandidat koalicijeSPS-JS za gradonačelnika Beograda, Aleksandar Antić izjavio je danas da je "briga o ranjivim grupama stanovništva civilizacijska obaveza" i deo borbe tih partija za humanije i bolje društvo u kojem će "solidarnost biti deo stvarnosti".

"Mi ćemo se pokazati na delu sprovodeći našu politiku, čiji je ključ socijalni program. Čitav niz konkretnih mera koje su namenjene ugroženim kategorijama stanovništva, počev od subvencija za komunalne usluge, grejanje i javni prevoz, preko finansijske podrške nezaposlenim trudnicama i porodiljama, koje moraju osetiti podršku društva", rekao je Antić.

Izjavio je i da, "naravno, ne smemo zaboraviti naše najstarije sugradjane za koje ćemo sprovoditi projekte podrške kao što je ideja 'Niste sami' i 'Panik tasteri' pa sve do unapredjenja inicijative 'senior kartice', koju treba upotpuniti novim konkretnim pogodnostima za najstarije i penzionere".

U saopštenju se navodi da s Antić i predsednik Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma posetili Velike Crljene i razgovarali sa stanovnicima. Marković je rekao da ta koalicija ima "najbolji program - decentralizaciju, domaćinsko ponašanje prema budžetu i borbu protiv 'bele kuge' ". "Borićemo se da se iz budžeta grada Beograda pomaže porodicama s više dece, penzionerima i ljudima koji su bolesni. Ja se zalažem da se Lazarevac odvoji od Beograda i da bude samostalna opština.

A dok se to ne desi, treba više para da se iz beogradskog budžeta izdvoji za Lazarevac, jer vi nemate nikakve veze sa Beogradom, sem registrskih tablica, i treba da trošite svoje pare", rekao je Marković.

Pogledajte bonus video :

( Espreso.co.rs / Agencije )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.