Antić (SPS): Bićemo najprijatnije iznenađenje izbora 4. marta
Foto: Fonet

izbori

Antić (SPS): Bićemo najprijatnije iznenađenje izbora 4. marta

Antić je kazao da je prerano za razgovor sa SNS o eventualnoj podršci izboru za gradonačelnika

Objavljeno:

Kandidat koalicije Socijalistička pratija Srbije - Jedinstvena Srbija (SPS - JS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić izjavio je da na izborima 4. marta očekuje dobar rezultat, koji će biti najprijatnije iznenađenje izbora za odbornike Skupštine grada.

"Mislim da ćemo osnažiti svoju ulogu u gradu Beogradu i da ćemo biti ona snaga kojoj će Beograđani ukazati daleko veće poverenje i očekivati od nas da realizujemo ciljeve za koje se zalažemo. Biće to jako dobar rezultat", rekao je Antić.

On je istakao da ne obraća previše pažnje na istraživanja koja ih tradicionalno potcene, a onda budu iznenađeni. "Mi stojimo iza onoga što radimo i ne pokušavamo da prevarimo Beograđane sa nerealnim obećanjima, mi vrlo cenimo i odmerimo svaku reč koju kažemo. Ono što kažemo, 100 odsto ćemo realizovati", kazao je Antić.

Izrazio je uverenje i nadu da Beograđani i Beograđanke znaju da njihova lista ima najstručnije ljude, ozbiljan program i podršku dvojice lidera - Ivice Dačića i Dragana Markovića. Antić je kazao da je prerano za razgovor sa SNS o eventualnoj podršci izboru za gradonačelnika, navodeći da će se o konturama buduće gradske uprave razgovarati 5. marta, kada bude poznat sud Beograđana. "Očekujemo pre svega da 4. marta Beograđani daju svoju procenu, ipak su oni vrhovne sudije, oni će nas sve oceniti i staviti svakog na svoje mesto, a od 5. marta će se razgovarati o tim konturama buduće gradske uprave. To trenutno nije u našem fokusu", kazao je Antić. Naveo je da će ako postane gradonačelnik prvo definisati profesionalni tim stručnih ljudi, jer je Beograd dvomilionski grad i jedan čovek sam ne može da uradi ništa.

Pogledajte bonus video :

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.