Radulović bi da zabrani Radulovića ?
Predsednik pokreta Dosta je bilo Saša Radulović, Foto: Fonet

Ko je ovde lud?

Radulović bi da zabrani Radulovića ?

Lista nosi naziv i reklamira se kao ''Dosta je bilo - Radulović”. Tražili smo privremenu meru da se lažnoj listi zabrani učešće na izborima. Ustavni sud se obrukao, jer nije hteo da odlučuje - rekao je Radulović novinarima u skupštini.

Objavljeno: 05:59h

Saša Radulović, lider Dosta je bilo, negodovao je danas zato što Ustavni sud, kako kaže, nije hteo da odlučuje po njegovoj tužbi koju je podneo protiv liste “Dosta je bilo pljačke, korupcije i lopovluka” čiji je nosilac pomoćnik predsednika opštine Zemun Milorad Radulović.

Radulović je listu Milorada Radulovića nazvao “lažnom” i izneo tvrdnju da ju je pripremio SNS kako Pročitbi zbunio birače.

- Lista nosi naziv i reklamira se kao ''Dosta je bilo - Radulović”. Tražili smo privremenu meru da se lažnoj listi zabrani učešće na izborima. Ustavni sud se obrukao, jer nije hteo da odlučuje - rekao je Radulović novinarima u skupštini.

Glasačka kutija
Glasačka kutijafoto: Dragan Kadić

On smatra da se situacija sa “lažnim listama” ne dešava prvi put, navodeći da su one postojale i ranije, a kao primer je naveo listu “Tomislav Nikolić” koja je, kaže, uspela da "prevari" 2,5 odsto birača.

Radulović je poručio biračima da "paze" kada u nedelju dođu na glasanje i izrazio nadu da će Ustavni sud ipak doneti privremenu meru da se “lažne” liste ne nalaze na glasačkom listiću.

BONUS VIDEO:

Vasilios Provelegios, Espreso intervju

(Espreso.co.rs / Agencija )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.