NEDIMOVIĆ: Pobeda liste SNS omogućiće nastavak razvoja lovstva i turizma
Branislav Nedimović je uzeo učešće u kampanji, Foto: Dragana Udovičić

ministar u kampanji

NEDIMOVIĆ: Pobeda liste SNS omogućiće nastavak razvoja lovstva i turizma

Lovačko udruženje "Beograd" sa Nedimovićem je obišao i član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić

Objavljeno: 06:20h

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Branislav Nedimović obišao je Lovačko udruženje "Beograd" u Kovilovu na Paliluli i poručio da grad Beograd i država ulažu u razvoj lovsta i turizma i da će pobeda liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" omogućiti nastavak tog razvoja.

- Jako je važno reći da grad Beograd i država dosta pomažu i mislim da ćemo nakon pobede liste "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!' imati još više prilike da pomognemo ovakvim ljudima koji vredno rade svaki dan - rekao je Nedimović i dodao da se dodatnim ulaganjem u infrastrukturu, lovstvo i turizam još više razvijati u Beogradu.

Lovačko udruženje "Beograd" sa Nedimovićem je obišao i član Predsedništva SNS Aleksandar Jovičić koji je naglasio da ovo udruženje predstavlja veliki potencijal Palilule i Beograda, jer omogućava dalji razvoj ne samo lovstva već i turizma uopšte.

- Ukoliko pobedi lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd!" možemo očekivati da i ova delatnost u Beogradu zaživi, što će dodatno uticati i na razvoj turizma u našem glavnom gradu, a samim tim i više novca u budžetu - rekao je Jovičić.

Nedimović i Jovičić su pozvali sve da 4. mart zaokruže broj 1 i podrže odgovoran tim Srpske napredne stranke, jer tako daju svoj glas nastavku razvoja i modernizacije Beograda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.