Rističević: Podržavamo listu Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd, građani treba da glasaju!
Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević, Foto: Beta/Nenad Petrović

priklonio se

Rističević: Podržavamo listu Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd, građani treba da glasaju!


Rističević je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je bitno da ta lista apsolutno pobedi i da se napravi što veća razlika izmedju prvog i drugog jer bivša vlast i sadašnja opozicija neće raditi u korist građana

Objavljeno:

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević izjavio je danas da ta stranka snažno podržava listu "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd" na lokalnim izborima u Beogradu, Boru, Aranđelovcu i Sevojnu i pozvao gradjane da u što većem broju glasaju za nju. Rističević je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekao da je bitno da ta lista apsolutno pobedi i da se napravi što veća razlika izmedju prvog i drugog jer bivša vlast i sadašnja opozicija neće raditi u korist građana. "Bitno je apsolutno pobediti i napraviti što veću razliku izmedju prvog i drugog, jer pojedini nesrećnici bivše vlasti najavljuju nemire. Oni priželjkuju neki 6. oktobar. Oni koji priželjkuju 6. oktobar, već su prodali 5. oktobar", kazao je Rističević.

Rističević je kazao da upozorava gradjane da na lokalnim izborima opozicija ima većinu u biračkim odoborima izborne komisije i da će oni biti odgovorni ukoliko dodje do nekih neregularnosti ili krađe. "Apelujemo na sve gradjane da u što većem broju izadju na izbore i da glasaju za listu broj jedan 'Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd', a ne za nasilnike, mišobacače, kamenonosce ili one koji aplaudiraju požaru", kazao je Rističević i naveo da saradnja sa Srpskom naprednom strankom traje od 2012. godine.

Pogledajte bonus video:

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.