SNS BEOGRAD: Tajkunski tim - Đilas, Janković, Jeremić i sada Borko Stefanović, ne prezaju ni od čega u svojoj grčevitoj borbi za vlast
Saopštenje Srpske napredne stranke, Foto: Printscreen

saopštenje za javnost

SNS BEOGRAD: Tajkunski tim - Đilas, Janković, Jeremić i sada Borko Stefanović, ne prezaju ni od čega u svojoj grčevitoj borbi za vlast

Beogradski izbori biće održani 4. marta

Objavljeno:

Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke saopštio je danas da izrečene laži, pretnje i mržnja od strane Dragana Đilasa neće anulirati dug Beograda od 1,2 milijarde evra, deficit viŠe od 20 odsto, otetih 46 miliona evra od socijalno ugroŽenih kategorija, kao ni predug spisak afera koje se vezuju upravo za Đilasa.

Dodaje se da je odgovornim upravljanjem od strane SNS-a, za samo četiri godine prepolovljen dug koji je Đilas ostavio, smanjen deficit, te vraćena sva dugovanja prema socijalno ugroženim kategorijama.

"Redovno smo nastavili isplatu, konsolidovali smo javne finansije i uštedeli 14 milijardi dinara koje vraćamo Beograđanima i zato su na svakom ćošku gradilišta i zato se ulaže u putnu infrastrukturu", navodi se.

Ističe se da Beograđani vide ko radi u njihovom interesu, a ko za vlastiti džep, te da će građani na izborima 4. marta podržati rezultate i politiku razvoja koju nudi lista "Aleksandar Vučić - Zato što volimo Beograd".

"Tajkunski tim - Đilas, Janković, Jeremić i sada Borko Stefanović, ne prezaju ni od čega u svojoj grčevitoj borbi za vlast, fotelju i privilegiju", ističe se u saopštenju.

Dodaju da "to što ceo lopovsko - tajkunski tim pati od amnezije", ne znači da su Beograđani zaboravili "rezultate vrsnog Đilasovog tima, od Pionirskog grada koji je oteo deci da bi im ostavio pacove, preko Pazl grada u kome deca nisu mogla biti viđena, za razliku od špriceva, praznih flaša, do preplaćenih i nefunkcionalnih podzemnih kontejnera, koji su koštali šest miliona evra i to narodnih para".

BONUS VIDEO:

Branko Ružić, Espreso intervju nedelje

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.